Ако имате коремче, добре е да го смъкнете не само

...
Ако имате коремче, добре е да го смъкнете не само
Коментари Харесай

Как да смъкнем коремчето

Ако имате коремче, добре е да го смъкнете освен с цел да изглеждате по-стройни, а също по този начин и с цел да се предпазите от редица болести. При хора с коремче рискът от заболявания на сърцето, хипертония, инсулт и диабет се усилва.

Много хора считат, че в случай че заловен с пръсти част от корема си и се окаже, че държат два сантиметра лой, би трябвало да понижат сладкото и тестеното. Но тази лой, която можете да хванете с пръсти, е безобидна. Много по-сериозни проблеми пораждат поради мазнината, която се отсрочва към жизненоважните органи като вътрешности и черен дроб.

Ако страдате от нарушаване на обмяната на веществата или от различен тип заболяване, внимавайте с диетите с ниско наличие на мазнини.

Ако увеличите калориите, които дават наситени мазнини на организма – масло, сметана, яйца – с калории от въглехидрати, може да се усили кръвната ви захар.

Всеки ден клякайте – колкото повече и по-често, толкоз по-добре. Това ще стегне освен мускулите на дупето и бедрата ви, само че също по този начин и мускулите на корема ви. За да премахнете вътрешната лой към органите си, би трябвало да укрепнат всички ваши мускули.

Бягане, плуване и колоездене са потребни за унищожаване на коремчето, тъй като като се изключи че топят мазнините, усилват кислородния продан.

 Наднормени тегло

Коремните преси не постоянно стопяват корема. Обикновените коремни преси, когато от легнало състояние повдигате горната част на тялото си и се пробвате с пръстите на ръцете да докоснете пръстите на краката си, укрепват коремните мускули. Но с цел да премахнете заобленото коремче, би трябвало да вършиме коремни преси със завъртания наляво и надясно.

Заменете съблазнителните бисквити и кифлички със сушени плодове и мюсли. Наблегнете на кисело мляко, зеленчуци и плодове, на пилешко, пуешко и риба.

Алкохолът се отразява много зле на решението ви да намалите обиколката на талията, тъй че ще би трябвало първо да намалите чашките.

Не си търсете глупави оправдания от вида „ с възрастта всички имат коремче ”.

Въртенето на обръч понижава доста обиколката на талията. Това спомага за възстановяване на тонуса на кожата, която, в случай че коремът ви спадне внезапно, може да провисне на грозни гънки.

Най-добрият метод за подготовка за сваляне на корема е 40 коремни преси, отмора от 10 минути, през която въртите обръч, и по-късно повтаряте два пъти по 40 преси с отмора благодарение на обръча.

Когато желаете да смъкнете коремчето, е значимо да пиете доста вода.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР