Ако имаш въображение на друго ниво, ако имаш мечти, по-големи

...
Ако имаш въображение на друго ниво, ако имаш мечти, по-големи
Коментари Харесай

Сбъдни мечтата си! Отпускат до 1 500 лева за младежки инициативи във Врачанско

Ако имаш въображение на друго равнище, в случай че имаш фантазии, по-големи и от тези на Илон Мъск, то тогава това е за теб.
Младежките начинания целят да трансфорат най-щурите, най- изобретателните и най-полезни хрумвания на младежите от област Враца в действителност. Ще бъдат финансирани единствено най-хубавите 10 юношески начинания, като всяка ще е на стойност 1500 лева Освен това можете да се кандидатства и за финансиране на още 8 юношески начинания по 500 лева За това не губи повече време, а запретвай ръкави и си събери тим запалянковци, с който дружно да изживеете това премеждие!
Имаш концепция да организираш: юношески лагер на тематика „ Космическите провокации пред света “, събитие като Cosplay, образование на тематика „ Дигитални изкуства и комиксите “, еко-събитие за избавяне на скалните орли, съревнование по фехтовка, основаване на младежко пространство и по този начин да направиш всекидневието на младежите от твоето село/град още по-интересно и по-вълнуващо, то тогава новият сезон на младежките начинания „ Създаваме дружно “ 2023 година е тъкмо за теб. В тях могат да се включат младежи на възраст сред 14 и 29 години в следните категории:
- Неформални действия, образования и спорт;
- Визуално изкуство, просвета и творчество;
- Грижа за животните и запазване на околната среда;
- Младежки пространства;
- Превантивни действия.
За да аплайваш, би трябвало да направиш следните неща: сформира си своя „ dream team “ от твои най-хубави другари, запишете концепцията си, като попълните формуляра ни до 5. декември и по-късно го изпратете на
Ако към момента се притесняваш и се чудиш, дали това е за теб знай, че младежките служащи от Младежки център – Враца ще са на твое разположение да отговорят на всеки въпрос зародил при написването на твоята концепция.
 Както е споделил Илон Мъск: „ Трябва да сте мощно стимулирани, с цел да накарате нещата да се случват. В противоположен случай просто си вгорчавате живота. ”
Кандидатствай в този момент и реализирай на следващия ден една твоя фантазия!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР