Ако има тренд, за който сме щастливи, че остава актуален

...
Ако има тренд, за който сме щастливи, че остава актуален
Коментари Харесай

Съботен шопинг: 12 цветни ризи, които ни правят още по-нетърпеливи за пролетта

Ако има тренд, за който сме щастливи, че остава настоящ и за идващите месеци, това са ризите в ярки цветове, които постоянно са и в oversize контур. Те се завръщат в сбирките на стилните марки с още по-голямо многообразие от нюанси и разнообразни материи, които варират сред лен, памук и коприна. И сигурно ни вършат още по-нетърпеливи за топлите дни.

След дългите зимни месеци, които сега ни се костват безкрайни, и тъмните тонове, които доминираха в дрешника ни, безспорно имаме потребност от малко прохлада и оптимизъм, даже в си. Затова през днешния ден сме избрали няколко страхотни шопинг находки, с цел да посрещнем новия сезон стилно, елегантно и цветно.

От блестящо през обичаното наситено зелено до набиращото известност оранжево – тези ризи елементарно ще се открояват във всеки тоалет. Могат да бъдат носен в композиция с дънки и блейзър или тренчкот, да създадат някой едноцветен костюм още по-ефектен или да бъдат основа за стилна монохромна композиция.

Цветните ризи са съвършени и за тоалетите, когато самоуверено можем да съчетаваме от два до най-малко три цвята вкупом. В офис дрескода пък те могат да заменят класическата бяла риза и да се носят с необятен панталон с висока талия в черно, сиво или бежово. През лятото пък нямаме самообладание да ги използваме за плажа в композиция с обичания си бански.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР