Ако има нещо, което Благой Георгиев владее до съвършенство, освен

...
Ако има нещо, което Благой Георгиев владее до съвършенство, освен
Коментари Харесай

Балконът На Златка Набъбна До 130 См

Ако има нещо, което Благой Георгиев владее до съвършенство, с изключение на да прави деца, то е да избира най-хубавите дами за техни майки. Златка Райкова е следващото му тъкмо попадение в тази област и това се потвърждава от метода, по който качва килограми по време на бременността. Моделката е сбъдната фантазия за футболиста – пълнее единствено на гърди.

Балконът на Златка е бухнал двойно, откогато е бременна, виждат наблюдателни почитатели на някогашната русокоска. В момента тя е в петия месец на своята бременност и както се вижда от фотоси, които неотдавна разгласява, гърдите й са надалеч по-големи от корема, в който пораства бебето.

“Обиколката й към този момент гони 130 сантиметра”, издадоха пред Уикенд представители на стилния отрасъл, осведомени с ограниченията на бъдещата майка. По тяхна информация с помощта на големите си силиконови импланти тя е радвала мъжа си с цели 105 сантиметра обиколка още преди да забременее.

Заради хормоните обаче сега размерът на чашките й бил скочил с цели два размера и не се знаело какви размери ще доближи, до момента в който роди.

“Златка към този момент няма сутиени – нито един не й става, а и по магазините не може да откри размер, какъвто й е нужен”, разясняват осведомени. Това не било огромен проблем за нея, защото така и така от години постоянно пропущала тази част от дамското долни дрехи. Смятала, че няма потребност от нея, защото силиконът вършел същата работа.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР