Ако има място, където вълшебствата и желанията се сбъдват, то

...
Ако има място, където вълшебствата и желанията се сбъдват, то
Коментари Харесай

Остров Света Анастасия посреща Еньовден с тридневен Биле фест

Ако има място, където вълшебствата и желанията се сбъдват, то това е остров Света Анастасия. Най-магичният фестивал – Биле фест, се завръща там за следващо лято. Той ще се организира на 23, 24 и 25 юни – петък, събота и неделя.

И тази година разнообразни изложители ще показват своя продукция в границите на събитието. На острова ще можете да се насладите на мед и пчелни артикули от региона на Бургас, да участвате в работилница за ароматни свещи. Да откриете красиво украшение за подарък или да избирате сред ароматни масла – всичко това и още изненади ще предложи арт базарът навън. Той ще се организира и в трите дни и ще ви чака още с първия курс до остров Света Анастасия от 10.00 ч.
-->
За да е запаметяващ се, Биле фест ще предложи и музикални прекарвания. На 23 юни (петък), от 11.00 часа, отбор " Странджа " ще показа въздействащ танцов театър, отдаден на фолклорната магия.

В съботния ден, от 11.00 ч., посетителите на острова ще съпреживеят ритуала " Еньова младоженка ", пресъздаден от СФА „ Китка “, с живописен началник Мария Маркова-Халачева. В духа на Еньовден ще бъде сплетен специфичен венец от билки - Еньовденски венец за здраве. В неделя, с изключение на базар на изложителите, всички „ островитяни “ ще се насладят на културна стратегия с разнообразни акценти.

И тази година ползата към Биле фест е огромен и местата за морско странствуване бързо се изчерпват. За да бъдете част от това неповторимо събитие, е належащо да извършите своята резервация за пътешестване до остров Света Анастасия на тел. 0882 004 124. Двата кораба „ Бургус “ и „ Анастасия “ ще обслужват курсове в трите дни – от 10:00 ч., 10:15 ч., 13.30 ч. и 17.00 ч. Ще има и спомагателни курсове в 11:30 ч. и 15:00 ч.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР