Ако има дни на всеобща хармония, то днес е един

...
Ако има дни на всеобща хармония, то днес е един
Коментари Харесай

Какво да очаква на огледалната дата 11.11. всяка зодия

Ако има дни на всеобща естетика, то през днешния ден е един от тях. Във всеки случай звездите доста се стараят да е тъкмо по този начин: умерено и радостно.

Овен – Днес може да бъдете много взискателни и сурови: всички в близост би трябвало да следват инструкциите ви ясно и неотложно. Ще намерите сили да завършите всичките си точки съвършено и даже предварително. Отпуснете се най-малко вечерта, в противоположен случай е неизбежна свада със фамилията, изтощено от вашата придирчивост.

Телец – Ще съумеете да преодолеете бариерите и ще постигнете триумфа, за който сте мечтали от известно време и това ще ви накара да повярвате повече в себе си. Звездите ви поучават да не бързате с вземането на каквото и да е решение в този момент.

Близнаци – Мислите ви блуждаят и каквото и да вършиме, ви е доста мъчно да се концентрирайте върху сегашния миг, само че би трябвало да сте по-наясно с всичко, което се случва към вас, още повече, че можете да допуснете някои неточности, които елементарно можете да избегнете.

Рак – Спрете да се пробвате да търсите отговори отвън себе си. Вашите пътища ще ви отведат тъкмо там, където би трябвало да бъдете. Звездите ви поучават да останете дискретни по отношение на бъдещите си проекти.



Лъв – Нищо извън не може да наруши вътрешната ви естетика: няма да се поддавате на никакви външни въздействия! Но има една заплаха – сами можете да си развалите настроението. Доверете се на интуицията си и правете нещата по собствен метод.

Дева – Днешното небе не ви благоприятства тъкмо в сантименталния бранш. В някои сантиментални връзки има риск да се карате мощно. Трябва да обмисляте всяка своя фраза, в противоположен случай има риск да се изпуснете прекалено много непотребни думи.

Везни – Съвсем не е елементарно да се освободите от многото отговорности, които би трябвало да свършите, само че в работата ви поддържат положителните звезди. Особено дейни ще сте във връзка с работата и можете да напредвате доста добре.

Скорпион – По-добре да не говорите за обич в този интервал, тъй като с квадратурата на Слънцето със Сатурн рискувате да извадите неща, които не са красиви. Вероятно не можете да се справите с някои недоразумения. За благополучие разговорът е добър и диалогът оказва помощ за разрешаването на някои от тях.

Стрелец – Готови сте за подвизи! Остава да изберете вярно къде да насочите напъните си, с цел да не се разпилян в малък подвиг. Пригответе се за обстоятелството, че невероятната действителност ще се опълчи на придвижването ви напред с всички сили във тип на дребни проблеми и трудности.

Козирог – Денят може да ви наподобява безконечен: поредност от грижи може да ви измори до краен лимит. Няма да е елементарно да избягвате отговорности или да трансферирате част от делата за различен ден. Звездите ще се погрижат да ви оказват помощ да премахнете оптимално трудностите по пътя си.

Водолей – В живота на мнозина ще се появи неповторим късмет и нещата ще се подредят по-лесно, в сравнение с очаквате. Мечтите нямат период на валидност, а звездите виждат подобаващото време, с цел да ви обезпечат по-добро бъдеще.

Риби – Днес в живота ви ще има доста откровения и това ще ви даде няколко отговора на въпроси, които са останали мистерия за вас. Внимавайте да не попивате неприятното въодушевление на хората. Добре е да бъдете и вие премерени в възприятията си.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР