Ако и вие сте като нас и прекарвате все повече

...
Ако и вие сте като нас и прекарвате все повече
Коментари Харесай

Слънцезащитата, която да подарим на кожата на лицето си

Ако и вие сте като нас и прекарвате от ден на ден време пред козметичните лавици в търсене на точната слънцезащитата за кожата, то този текст ще ви вкара в грижата за една от най-деликатните зони – лицето. Всички знаем какъв брой значим е „ слънчевият витамин “ D, както за положителното въодушевление, по този начин и за цялостния тонус, но е от значително значение да го усвояваме по верния метод. От опит сме разбрали, че качествените артикули за кожата са приключени тогава, когато съдържат здравословната доза SPF.

Важно е кожата ни да бъде предпазена от изгаряне освен, когато сме на плажа или в планината, а на ежедневна база, даже в града. А зоните по лицето изискват особено внимание, тъй като са най-нежни и реагират веднага на действието на слънчевите лъчи. Защитата за тяло нормално не е подобаваща за лице, защото е по-мазна, което води до задръстване на порите. 

Затова, през днешния ден ви предлагаме слънцезащита за лицето, която се нанася елементарно и да дава отговор на потребностите на всеки тип кожа. Това лято нашите любимци са  и   на Laboratorios BABÈ за ежедневна приложимост с копринена текстура. Те са подобаващи за всички видове кожа, даже и за най-чувствителната. Имат доста висок набор на отбрана против UVA/UVB, IR лъчите, както и от HEV (синя светлина). А това значи, че умерено можете да се отдадете на слънчеви бани с книга в ръка на плажа, да сте на върха на вълната със сърф или просто да действате по нормалните задания в града под зоркия поглед на слънцето.



Продуктите имат хидратиращо деяние, с помощта на хиалуроновата киселина в състава, а това резервира свежия тип на кожата и я защищава от нездравословното въздействие на градското замърсяване, тъй като има антиоксидантно деяние. Съдържа карнозин, който пази естествената конструкция на ДНК-то.  Карнозинът защищава ДНК структурата от промени, затова по този начин предотвратява фотостареенето и забавя процеса на стареене на кожата. Не нервира очите и е водоустойчив, а това е изключително значимо, тъй като в противоположен случай, потта и себумът „ измиват “ слънцезащитния артикул. Двата слънцезащитни флуида са превъзходен избор за отбрана на лицето от слънцето през цялата година. Особено леки са като текстура, не натежават и имат хиалуронова киселина в състава за дълбока хидратация, защото излагането на слънце изсушава съществено кожата. 



Без значение дали това лято се радваме на слънцето на плажа, на терасата в офиса или в града, е значимо да разполагаме с вярната слънцезащита, която да бъде нашият правилен съдружник! Сигурни сме, че лятото, което ни чака, ще ни подари с великодушни слънчеви лъчи, доста въодушевление, а ние ще му отговорим с необятна усмивка и равнодушие! 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР