Ако ГЕРБ не участва в правителството, следващият парламент ще повтори

...
Ако ГЕРБ не участва в правителството, следващият парламент ще повтори
Коментари Харесай

Радомир Чолаков обясни защо ГЕРБ трябва да участва в новото правителство

 Ако ГЕРБ не взе участие в държавното управление, идващият парламент ще повтори ориста на 45-ия. Това съобщи третият в листата на ГЕРБ-СДС в Пловдив-град Радомир Чолаков по време на изявление.

" Постоянно ме питат за какво съм претендент за народен представител тъкмо в листите на ГЕРБ. Отговорът е, тъй като бях поканен персонално от Бойко Борисов, а това е оценка и е въпрос на чест. Освен това в ГЕРБ имам доста другари, които познавам и на които имам вяра, и които също ми гласоподаваха доверие. ГЕРБ строи, за разлика от други политически сили, които разрушаваха, когато бяха на власт. ГЕРБ, с всичките си неточности и пропуски, резервира България от всички беди, които можеха да ни се стоварят на главите. ГЕРБ се погрижи в това число и за религиозния мир в страната и в никакъв случай няма да посегне на религиозните усеща на хората, до момента в който другите политически сили, като се изключи още една, ще посегнат наложително. 

Г-н Чолаков счита, че нападателният звук на предизборната конкуренция е във щета на обществото. Той не схваща по какъв начин по този начин наречените " нови “ политически сили, състоящи се от остарели лица, не схващат, че бруталността, с която насочват цялата допустима експанзия против един политически конкурент, работи деморализиращо и развращаващо на цялото общество. Кандидатът за народен представител оприличава политическата сцена на езическа сцена, на която публиката бива насъсквана да крещи против единия от гладиаторите " Убий го! " Убий го! “. Разбира се, водещата роля на аниматор в насъскването се пада на служебното държавно управление.

На въпрос какво желае да се осъществя в родния му град Пловдив, Радомир Чолаков отговори по този начин: " Моят роден град се развива ослепително и това, което всички би трябвало да желаеме е да не му се пречи да продължава този тренд. Едно анти-ГЕРБ държавно управление сигурно ще почне да пречи. Ей по този начин, на инат. Обратно, при едно държавно управление с присъединяване на ГЕРБ, Пловдив ще стане доста скоро най-хубавият град за живеене в България и ще резервира това място за десетилетия напред. Вижте какво се случи с града през последните 10 години и ми кажете коя друга политическа мощ, бидейки ръководеща, би могла да реализира тези резултати? "

" Ако ГЕРБ не взе участие в държавното управление, идващият парламент ще повтори ориста на 45-ия, да. Без ГЕРБ не може да има устойчиво държавно управление и това стана ясно на всички. Всякакви други партийни комбинации сред останалите партии носят в себе си детайл на непоследователност. Безпринципните политически комбинации по формулировка не могат да бъдат трайни. "

Ето и коментара му за ревизията на служебното държавно управление: " Служебното държавно управление уверено надвиши конституционния си мандат и стартира да основава повече проблеми на политическата система, в сравнение с всички допускат. Останалите политически сили наподобява са опиянени от обстоятелството, че служебното държавно управление прави тяхната мръсна работа против ГЕРБ и не виждат какво се случва. А това, което се случва, е, че по този начин наречената проверка е просто предлог за кадрови промени във всички държавни структури, с което се отстрани опцията на всяко последващо държавно управление да ръководи дейно. Ако на " новите “ политически сили, а и на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи това им харесва – по този начин да бъде! За мен персонално най-важният въпрос е по какъв начин служебното държавно управление ще се оправи с провеждането на изборите. То ще бъде съдено единствено и само по това. Ако машинното гласоподаване се провали, а има всички трендове то да се провали, нищо друго няма да има значение. "

В изявлението беше наранена и тематиката за глобите, наложени от Съединени американски щати на шестте лица и дали те ще се отразят на идните избори. Кандидатът за народен представител от ГЕРБ отговори по този начин: " На ГЕРБ не, тъй като глобените лица нито са членове, нито симпатизанти на ГЕРБ. С изключение на едно, което ГЕРБ е глобил персонално. Отговорете си на въпроса " кой “ е основал лицата, включени в листата и ще разберете кой ще страда. Не единствено по време на изборите, а дълготрайно. А това е много по-важно от политическа позиция. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР