Ако ГЕРБ не оттеглят номинацията си за Росен Желязков, ние

...
Ако ГЕРБ не оттеглят номинацията си за Росен Желязков, ние
Коментари Харесай

Атанасов: ДБ няма да направи сделка с ГЕРБ, докато аз съм съпредседател

" Ако ГЕРБ не отдръпват номинацията си за Росен Желязков, ние от " Демократична България ", ще продължим да не гласуваме за него ". Това съобщи в ефира на Нова тв Атанас Атанасов от Демократична България.
И повтори, че те би трябвало да се откажат от Росен Желязков за ръководител на Народното събрание.

" Трябва да се търси човек, който е отвън двете политически сили, откакто от " Продължаваме промяната " изтеглиха своята кандидатура ", счита още той.

" Снощи, търсейки излаз от обстановката, потърсихме подобен във разновидността за ротацията. Първият, който би трябвало да бъде определен е Никола Минчев, тъй като на първото гласоподаване имаше повече гласове. Бойко Борисов би трябвало да си върви от политиката, би трябвало да се отдръпна от тази политическа мощ и да потърси друго място за изява ", добави Атанасов.

" Вчера беше един потребен ден, в който стана ясно, че без значение, че ГЕРБ завоюваха изборите, те останаха в изолираност ", съобщи още той.

" Първата политическа мощ, в случай че мисли отговорно, би трябвало да реши тъкмо по какъв начин да взе участие в това ръководство, тъй като никой не я желае ".

„ Демократична България няма да направи договорка с ГЕРБ, до момента в който аз съм съпредседател. Борисов постоянно търси метод да се допре до нас. Той би трябвало да се отдръпна от партията му ”, разяснява Атанас Атанасов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР