Ако е лято и отново усещаш онази впечатляваща празнина в

...
Ако е лято и отново усещаш онази впечатляваща празнина в
Коментари Харесай

Шест привилегии на свободния мъж

Ако е лято и още веднъж усещаш онази впечатляваща празнота в спалнята, както и изненадващата тишина в дома, доста допустимо е да откриете празния дрешник, неналичието на гримове, смазки и ванилови свещи, както и дрешника с обувки. Такива аномалии нормално се случват ненадейно и почти разполагат с мощността на инфаркт, затова ще прекарате известно време, блъскайки се като мишка в лабиринт. Има една позитивна страна, в случай че харпията е напуснала пещерата през лятото. А лятото е прекрасен сезон за доста пороци и отдаване на редица други грехове. Преди нямаше време и нерви, а в този момент имаш всичко това:

1. Време за кучето
За разлика от дамата, то постоянно ще остане правилно и ще бъде готово във всеки един миг да хапе за теб. Друга огромна детайлност, животното постоянно ще ти се радва, когато се прибереш – не се интересува какъв брой си пийнал. Един ловец беше споделил, че кучето му го гушкало по-добре от дамата и в този момент спи на дивана, но смеем да му се доверим. Освен това желае единствено разходки, а не парцалки от мола!

2. Бири, бири, бири
Хората от дълго време знаят, че всичко може да се излекува с бира. Ето за какво производството на това прелестно питие е толкоз разнообразно – все една съответно ще помогне! Жените са краткотрайни, само че бирата е безконечна, произвеждаща се от началото до края на света.

3. Храна в леглото
Имаш свободна половина, което значи, че кучето незабавно ще заеме мястото на кучката. Можеш най-сетне да вземеш китайското с тебе, както и биричките, отдалеченото, преносимия компютър, PS Vita-та и още други обичани предмети. Още по-добрата вест – кучето в никакъв случай не се е оплаквало от южния вятър. Искаме да те успокоим, мравките идват чак след 3-я месец в кочината. Отказваме да споделим произхода на тази информация.

4. Брада
Тя бодеше, миришеше на цигари и алкохол, също така я драскаше, когато решиш да я целуваш по рибата, вместо да се радва, че ще ухаеш на нея по-късно и останалите ще усещат! Сега най-сетне можеш да бъдеш стихотворец, морски капитан, вълшебник и даже друмник – изборът е напълно ваш. Като нещата станат серозни, постоянно може да си извършите брада в жанр „ Плеймейкър “.

5. Пръжки с лук и чесън
Не би трябвало да ги ядеш, когато ще излизате, не би трябвало да я консумираш, когато е към теб и е строго неразрешено за редките мигове, в които възнамеряваш да вървиш на посетители на тъщата. Сега можеш да си сготвиш и да бъдеш сигурен, че други вампири няма да те налазят!

6. Други дребни наслади
Нека стартираме с това, че към този момент няма да имаш никаква потребност да триеш порно историята, да заключваш телефона и да се притесняваш, че отново си напикал тоалетната паница. Ние да вземем за пример страдаме от клаустрофобия и не обичаме да затваряме вратата на тоалетната, колежките мрънкат, но зорът си е напън.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР