Ако дойде при нас третият мандат, ще се опитаме да

...
Ако дойде при нас третият мандат, ще се опитаме да
Коментари Харесай

Христо Иванов сабу гащите: Ще реализираме третия мандат! Ясно е, че ,,Промяната“ ще помага

Ако пристигна при нас третият мандат, ще се опитаме да го осъществяваме, разяснява в коридорите на Народното събрание водачът на Демократична България Христо Иванов. Според него в договарянията е необходим малко по-диалогичен метод и почитание към всички участници.

„ Трябва да се търси някаква реорганизация на това болшинство, въз основата, на която да се осъществя третия мандат. Трябва да намерим метод може би посредством смяна на формулата, въобще метода на водене на договарянията, на връзка и на взимане на решенията, да опитаме в границите на досегашното болшинство, да намерим нова структура “, съобщи Иванов.

„ Би могло да помогне леко отдръпване на лидерските политически фигури от лидерските места в кабинета, с цел да понижим чувството, че кабинетът е парцелиран “, разяснява Иванов. Според него третият мандат би трябвало да бъде нещо като втори опит за първия мандат. По думите му би трябвало да е ясно, че „ Продължаваме промяната “ би трябвало ще имат преобладаваща роля, тъй като обезпечават най-вече от гласовете и те са спечелили изборите.

Съпредседателят на „ Демократична България “ обърна внимание за следващ път, че за България не е добре да се върви на избори.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР