Ако досега не сте посетили фитнес залата, не сте намалили

...
Ако досега не сте посетили фитнес залата, не сте намалили
Коментари Харесай

Спешен план за секси фигура за плажа

Ако до момента не сте посетили фитнес залата, не сте понижили потреблението на нездравословни храни, значи се нуждаете от незабавен проект, с цел да се справите с насъбраната отмалялост, килограми и да се погрижите за нарушеното си здраве.
Ако към този момент сте сигурни, че тъкмо в този момент имате потребност да извършите нещо положително за себе си и да влезете във форма, ето нашия незабавен проект по какъв начин да го сторите.

1. Тренировки и отново тренировки
Нали не мислете, че единствено с диета ще отслабнете? Ако задачите бързо събаряне на мазнини, би трябвало да генерирате оптимално доста физиологически стрес за организма си, тъй че тялото ви да изразходва оптимално доста сила за оптимално малко време. Така се подтиква метаболизмът , а това значи интензивни тренировки, в които анаеробната работа доминира.

Направете бърза загрявка (чиято цел е да увеличи пулса и да раздвижи кръвта) и преминете към същността. Използвайте няколко разнообразни извършения, които да редувате едно след друго. Добре е да употребявате както личното си тегло, по този начин и да включите разнообразни утежнения-гирички, ластици, щанги… Но, несъмнено, какъвто и тип спорт да изберете, ще имате голяма изгода.

2. С мазнини против мазнините
Дори да ви се коства необикновено, ще би трябвало да наблегнете точно на потребните мазнини в менюто си. Консумацията на някои мазнини води до повишение на изгорените от организма телесни мазнини и редица други изгоди за здравето като цяло.

Ето няколко образеца: Риба , богата на омега 3 мастни киселини като сьомгата. Те спомагат за увеличение на инсулиновата сензитивност на организма и усъвършенстват метаболизма. Друг добър източник на Омега 3 е лененото масло да вземем за пример.

Кокос. Кокосовото масло също е доста богато на потребни мастни киселини, които уравновесяват равнищата на кръвната захар. Освен това кокосовото масло не навлиза в холестеролния цикъл, тъй че не може да бъде отсрочено в мастни натрупвания. Идеално е и за термична обработка. Краве масло – то съдържа доста водноразтворими витамини, изключително витамин К, който е основен за здравите кости, защото подтиква образуването на калций. Авокадо – изобилства от антиоксиданти, мононенаситени мазнини, витамини и минерали. То е съвършен свършек на доста салати и придава на ястията компактен и изобилен усет. Сурови ядки, зехтин – прелестни източници на потребни мазнини и доста засищащи храни. Разбира се, би трябвало да внимавате с количествата, които консумирате, тъй като калорийният баланс доста елементарно може да бъдат надхвърлен. Яйца – те са съвършен източник на пълностоен протеин, както и на холин, който спомага за детоксикацията и пречистването на черния дроб. Чудесен старт на деня би била закуска, съдържаща яйцатя е едно от най-хубавите неща, които можете да извършите рано заран за себе си.

Какао – евентуално доста от вас са чували за изгодите от черния шоколад, що се отнася до сърдечно– съдовата система. Освен това какаото усъвършенства инсулиновата сензитивност. То, сходно на кафето, е доста богато на антиоксиданти, по тази причина консумирайте черен шоколад с високо наличие на какао (над 70%), само че се старайте той да не съдържа мляко, защото млечните артикули блокират действието на антиоксидантите. Препоръчително е да хапвате черен шоколад след подготовка, а не преди този момент. Наблегнете на сезонните зеленчуци и умерената консумация на плодове . Плодовете са превъзходен източник на разнообразни потребни микронутриенти, само че високото наличие на фруктоза в множеството от тях може да се окаже в прорез с проектите ви за експресно влизане във форма. Плодовете, които са със относително ниско наличие на фруктоза и добре се вписват в режим за събаряне на мазнини, са грейпфрут, както и горските плодове, като боровинки, малини, къпини, ягоди. Пийте доста вода . Както знаем, към 55% от тялото ни се състои от вода. Особено през лятото е нужно да обръщаме повече внимание на хидратацията, с цел да поддържаме водно-солевия баланс в организма. Активно трениращите хора пък имат още по-голяма потребност от банкет на вода. Оптималният банкет на вода е към 50мл./кг. телесно тегло дневно. Това значи, че един 80 килограмов мъж би трябвало да изпие към 4 л.вода за денонощие.

3. Без захар и брашно Елиминирайте всички модифицирани и обезмаслени храни, както и газираните питиета от менюто си.
Всички обезмаслени храни, които нормално са елементарно смилаеми, провокират доста бързо повишение на кръвната захар в организма, тъй като простите въглехидрати внезапно навлизат в кръвта, което пък води до бързо отсрочване на непотребната сила в мастните кафези. Храните, които съдържат рафинирана захар и бяло брашно, са не просто нездравословни, а ненужни на организма. Лесно е – просто изключете всичко, което е в лъскава опаковка.
Махнете алкохола от менюто си или го сведете до най-малко.
Той освен носи празни калории, само че и забавя метаболизма, защото при банкет на алкохол организмът блокира всички други метаболитни процеси, до момента в който не обработи алкохола. Освен това по този метод се покачват равнищата на кортизол, който е главен провинен за натрупването на мазнини в региона на талията.
Намалете потреблението на зърнени храни.
Високият им гликемичен показател и високото наличие на въглехидрати попречват катаболните процеси в организма, които са основни за топенето на мазнини. Нека въглехидратният ви банкет идва най-много от плодове и зеленчуци, които също така са богати на фибри, витамини и минерали и не водят до внезапни промени в инсулиновите равнища.

4. Организацията е значима
Ще има дни, когато ще ядете отвън у дома или просто ще излезете да си вземете нещо. Когато в подобен миг, дали на вечеря с другари, или по различен мотив, забележите, че сте консумирали повече калории от нужното, компенсирайте с придвижване или от идващото хранене.

Или вместо да прекалявате, запазете си нещо за закуска, или обяд – за идващия ден. Както виждате, с цел да наподобява и да се усеща добре човек, не са нужни кой знае какъв брой старания. Нужни са единствено малко неизменност, поредност и самоконтрол.

Изграждането на трайни и верни хранителни и двигателни привички е развой, който не може да се случи единствено за месец или два. Все отново обаче би трябвало да се стартира отнякъде, а точно това е едно положително начало.

Правилната и систематична подготовка в комбиниране с подобаващ хранителен режим са ключът към положителното здраве, красивият контур и нарасналото самочувствие.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР