Ако често се чувствате слаби, апатични, уморени и постоянно в

...
Ако често се чувствате слаби, апатични, уморени и постоянно в
Коментари Харесай

Ето как да прекадите къщата с тамян, за да ви потръгне в живота и за здравето на домочадието

Ако постоянно се чувствате слаби, апатични, изтощени и непрекъснато в неприятно въодушевление, значи е време да изгоните отрицателната сила от себе си и да заживеете по-добре и по-красиво, още от през днешния ден!

Прочетете тези елементарни указания и започнете да живеете по-весело и предостатъчно през днешния ден – и вие, и вашето семейство.

Славяните са имали изпитан способ, който е пробван и прилаган сполучливо и до през днешния ден. Нашите предшественици са забелязали, че когато се кади тамян, той има лековит резултат върху целия дом и хората, които живеят в него.

Тамянът има доста приятна и релаксираща миризма, когато е разпален и димът отива към тавана – той символизира и съставлява нашите молебствия към Бог.

Всичко, от което се нуждаем, с цел да изгоним отрицателната сила от вкъщи и да върнем светлината, са: тамян, восъчна свещ и религия в Бог.

ЕТО КАК ДА ПРЕКАДИТЕ КЪЩАТА:

Ако в последно време сте в неприятно въодушевление, усещате отрицателна сила в дома си и неприятна атмосфера с заболявания и кавги, време е да приложите този дребен елементарен обред. Вземете тамян и го запалете да гори, по-късно обиколете къщата и към къщата, в случай че имате двор.

Тамянът се употребява и в ароматерапията, тъй като приятната му миризма оказва помощ на хора със болести като: астма, бронхит, респираторни проблеми, алергии и настинки. В ароматерапията се употребява и за лекуване на нервност, напрежение и изменчиво въодушевление.

Когато преминете през цялата къща с пламнал тамян, по този метод правите енергийно пречистване и по този метод гоните отрицателната сила.

Много е значимо, когато изпълнявате този обред, къщата да е чиста и подредена, а вие да сте изкъпани, т.е. чисти, с цел да може негативността да бъде изцяло отстранена. По този метод се прави цялостно разчистване.

Трябва да повтаряте почистването на отрицателна сила всеки месец и по този метод да го предпазите от всички типове негативна сила.

ВОСЪЧНА СВЕЩ

Когато кадите къщата с тамян, би трябвало да запалите восъчна свещ. Пламъкът на свещта ще ви помогне да се свържете с Бог и ще разсъни вашата вътрешна сила и мъдрост.

Можете да приложите това на всички места, незабавно…

Ако сте тъжни и в неприятно въодушевление, или в случай че имате подозрения или съжаления, запалете свещ и нейният пламък ще разсее неприятните мисли. Пламъкът на свещта ще ви освободи от напрежението и част от проблемите, които ви притискат.

Хората в античен Египет са вярвали, че гледането в пламъка на свещ им оказва помощ да се свържат с Бога.

Свещите имат доста релаксиращ и успокоителен резултат, тъй че с изключение на за религиозни молебствия, те се употребяват и за медитация, спа центрове за релаксация или за романтика.

ПРЕКРЪСТЕТЕ съдебна експертиза

Изследванията на съветските учени съвсем шокираха обществеността. А точно, те разкрили, че микробите изчезват незабавно след осъществяване на ритуала. Забелязано е, че водата трансформира структурата си, т.е. става по-чиста, в случай че първо се прекръсти и й се прочете молитва.

Въпросното проучване е извършено в института в Москва, където учените виждат, че когато човек се прекръсти, той се усеща доста по-спокоен и изпитва нравствен мир. Това проучване е извършено от известни съветски учени върху извадка от няколко хиляди души.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР