Ако Антонио Бандерас се нуждае от обратна връзка за изпълнението

...
Ако Антонио Бандерас се нуждае от обратна връзка за изпълнението
Коментари Харесай

Дъщерята на Антонио Бандерас дава акъл на баща си

Ако Антонио Бандерас се нуждае от противоположна връзка за осъществяването си като сценичен импресарио, той се обръща към щерка си Стела, която е наел като втори асистент-режисьор на идна продукция на мюзикъла " Компания ", съобщи Ройтерс.

Бандерас, звездата на " Маската на Зоро " и десетки други филми, ще режисира и взе участие в испаноезична версия на хитовото бродуейско шоу от 1970 година на Стивън Сондхайм, отличено с шест награди " Тони ", в родния си град Малага, Южна Испания.

" Когато се приберем след подготовките, тя в действителност си прави работата. Когато към този момент сме вкъщи, на вечеря, да вземем за пример, й задавам доста директни въпроси и получавам доста директни отговори за това, което вижда ", показа 61-годишният Антонио Бандерас пред кореспонденти на събитие, промотиращо мюзикъла. Актьорът добави, че постоянно се е доверявал на мнението на щерка си, написа Българска телеграфна агенция.

Антонио Бандерас отваря театъра " Театро дел Сохо " в Малага преди две години като средище за произвеждане, образование и разпространение на театралните изкуства. След сполучлива първа година пандемията от Ковид-19 принуждава театъра да спре активността си.

Мюзикълът " Компания ", който в никакъв случай не е изпълняван на испански, ще има премиера на 17 ноември. Постановката е приспособена за модерна аудитория с позволение от създателя й Стивън Сондхайм.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР