Академик Бултекс 99 показа купата за извоюваното трето място в

...
Академик Бултекс 99 показа купата за извоюваното трето място в
Коментари Харесай

Рапорт даден: Купата на Академик Бултекс 99 е при кмета

Академик Бултекс 99 сподели купата за извоюваното трето място в Балканската лига по баскетбол през днешния ден. В заседателната на Община Пловдив те се срещнаха с кмета Иван Тотев и заместник-кмета Георги Титюков. Бронзовите медали са първите оценки от публична интернационална конкуренция в клубната история на Академик Бултекс 99 и първи за последните 30 години за груповите спортове в Пловдив.

Студентите показаха още две извоювани купи от мощния интернационален шампионат в Сараево, където тимът на 16-годишните се показа доста добре, без загуба и завоюва първото място, а във възрастовата група на най-малките - 12-годишните, са извоювали трето място.

„ Академик Бултекс 99 е един от най-представителните спортни тимове в Пловдив. Поздравления за достиженията досега. Радостно е, че победи има и при децата, освен при мъжкия тим “, съобщи кметът Иван Тотев.

Президентът на клуба Васил Врачев благодари за поддръжката на Община Пловдив в лицето на кмета Иван Тотев и заместник-кмета Георги Титюков. Той показа, че за повторно вземат участие в Балканската лига, като предходната година малко точки не са им достигнали да вземат участие във финалната четворка. Той не пропусна да означи за положителната подготовка на подрастващите, както и че няколко младежи сред 15 и 17 години са привлечени и към този момент играят в мъжкия тим.

Спортисти и управление си пожелаха още един орден на края на шампионата.

Тази вечер в зала „ Сила “ от 18.30 часа има значим мач с Черно море, за който тимът чака поддръжка от своите почитатели. Ако Акакемик Бултекс 99 не загуби против моряците, отборът ще остане на четвърто място в класирането, а съперниците от Рилски състезател ще са пети.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР