Airbourne идват в София и това е горещото рок събитие

...
Airbourne идват в София и това е горещото рок събитие
Коментари Харесай

Чистият рок! Airbourne идват в София

Airbourne идват в София и това е горещото рок събитие на столицата! Тези супер сърцати и праволинейни рокери ще развихрят безкомпромисното си рок шоу на 17 юли 2023 година в простора на „ Арена София “, Столичен Колодрум, като спирка от европейското им турне.

Airbourne са рокендрол сила в най-чиста форма! Създадени от братята Joel O`Keeffe (вокал и соло китара) и Ryan O`Keeffe (барабани) – заболели почитатели на сънародниците AC/DC  - през днешния ден те се една от най-атрактивните и ударни групи в света на класическия рок!„
-->
Тяхното рок шоу на 17 юли 2023 година в простора на „ Арена София “, Столичен Колодрум, като спирка от европейското им турне.

В устрема си оптимално да се приближат до суровата рок сила на вдъхновителите си – огромните групи от края на 70-те и 80-те, за записите на последният си албум (Boneshaker от 2019 г.) Airbourne се реалокират в Нешвил с цел да работят с именития музикален продуцент, притежател на шест награди „ Грами “ – Дейв Коб. И сбъдват фантазията си да вкарат концертната си мега сила в студио, като записват всичко онлайн.

Това ни чака в София – идват момчетата запазили суровата рок сила, идват Airbourne, които са най-силни онлайн!

Airbourne идват в състав:

Джоел О’Кийф – вокали и соло китара

Джарад Морис – китара

Джъстин Стрийт – бас

Райън О’Кийф – барабани

Билети:https://www.eventim.bg/bg/bileti/airbourne-sofiya-arena-kolodrum-serdika-borisova-gradina-609923/event.html

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР