Airbnb завинаги промени начините ни на пътуване и опознаване на

...
Airbnb завинаги промени начините ни на пътуване и опознаване на
Коментари Харесай

Околосветско пътешествие за 80 дни и 5000 долара

Airbnb вечно промени методите ни на пътешестване и опознаване на нови места, а тази седмица платформата обогати продуктите си с нова услуга - Airbnb Adventures.

Adventures съставлява повсеместен пакет, включващ настаняване, храна и набор от завършения, в които можем да се впуснем в най-различни райони на планетата.

Повечето от тях са фокусирани върху ексцентрични прекарвания, които доста хора биха желали да изпитат " преди да ритнат камбаната ", споделят от Airbnb.
View On AirbnbAround the world in 80 days
Adventures услугата започва с в действителност невероятна опция за обиколка на света в границите на 80 дни, която коства едвам 5000 $ (около 8600 лева).

В тази сума са включени всички транспортни разноски, настанявания, такси и даже храна, като е належащо единствено да се доберем до Лондон, откъдето потегля обиколката.
 Снимка 429028

По време на прекарването пътешествениците ще посетят шест континента и общо 18 страни, измежду които са Румъния, Узбекистан, Египет, Йордания, Етиопия, Кения, Непал, Бутан, Тайланд, Китай, Австралия, Нова Зеландия, Япония, Съединени американски щати, Еквадор, Чили и Исландия.
 Снимка 429030

Първото пътешестване към света ще стартира на 1 септември и ще продължи до 19 ноември, а резервациите ще бъдат отворени напълно скоро.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР