Ахмед Доган заложи на младите в ДПС за парламентарните избори

...
Ахмед Доган заложи на младите в ДПС за парламентарните избори
Коментари Харесай

Доган заложи на младите за водачи на ДПС-листите

Ахмед Доган заложи на младите в Движение за права и свободи за парламентарните избори на 4 април. Лидерите на младежките структури в страната ще водят листите в едно от най-важните градове. Така почетният ръководител на Движението доктор Доган дава знак за обновяването на партията.  

„ Движение за права и свободи работи дружно с младежите, дава им благоприятни условия да дават хрумвания и да ги осъществят. Осъзнаването, че задачата на политиците е да служат на жителите, с цел да създадат живота им по-добър, е значимо за младежите. Това ги въодушевява, кара ги да следят, проучват, да ползват познанията си и да реализират фантазиите си ”, сподели в това време водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в изявление за партия АЛДЕ, оповестено на уеб страницата на Движението.

Ето имената на известните до момента водачи на ДПС-листи

Хасково - Сезгин Мехмед, ръководител на националната младежка организация на Движение за права и свободи.

Велико Търново - Мъстън Мъстънов, ръководител на локалната младежка конструкция на Движение за права и свободи.

Бургас -  Севим Али, юношески водач в района.

Търговище - Джейхан Ибрямов, народен представител на Движение за права и свободи, някогашен юношески народен водач.

По две листи ще водят ръководителят на Движението Мустафа Карадайъ , който поема най-тежките региони - Кърджали и Шумен, и заместникът му Халил Лятифов , който отива в Благоевград и в Стара Загора.

Доган знаково изпраща в бедния Северозапад двама от зам.-председателите на Движение за права и свободи. Във Враца лидер ще е Йордан Цонев , а във Видин - Станислав Анастасов . Този ход е знак желанието на Движение за права и свободи да помогне с експертния си стопански капацитет развиването на района.

Специално очебийно отношение в листите на Движение за права и свободи се вижда към дамите, които са водачи в шест от националните листи.

Евродепутатката Иска Михайлова ще води листата в Пазарджик. В Сливен - отпред е Хатидже Георгиева, някогашна зам.кметица на Сунгурларе. В Габрово пък е Мелекбер Велева . В Плевен водаческото място резервира Велислава Кръстева .

Някои от актуалните депутати също резервират позициите си в бъдещите парламентарни листи.

Д-р Хасан Адемов още веднъж поема водаческо място в Добрич.

Д-р Джевдет Чакъръв е изпратен в Силистра.

В Русе лидер е досегашният народен представител Бюрхан Абазов.

Във Варна също е сегашен парламентарист - Ерджан Ебатин.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР