Агрономът Даниел Димов се раздели с мечтата да спечели голямата

...
Агрономът Даниел Димов се раздели с мечтата да спечели голямата
Коментари Харесай

Край! Кой си тръгна от Игри на волята

Агрономът Даниел Димов се раздели с фантазията да завоюва огромната премия в рисковото риалити “Игри на волята ”. Викингът от племето на Гладиаторите отпадна в дуел против Денислава Велкова от Старейшините.

В борбата за избавление успеха сграбчи милионерът Мартин Николов - Елвиса, откакто по време на съвета на сините самичък предложи да отиде на елиминация. Той се показа ослепително в тестването, включващо кулите на Ханой. Втори остана зъботехникът Иван Рълев от Гладиаторите.
-->
Напускането на Даниел ще отслаби обединението, от която агрономът беше значима част. Междувременно беше разтърсен и съюзът сред Иван Рълев и братята Кръстеви, откакто шампионката по калистеника Цвети Станева изпрати в заточение Радостин. Дали новопристигналият участник на Чистилището няма да се трансформира в следващата жертва на женската коалиция сред Виолета Стайкова и Никол Дунев?

В идващия епизод Амазонките ще се завърнат на Арената, с цел да гледат следващата кастинг борба от сезон 5 на “Игри на волята ”. Племето ще би трябвало да заложи на една от двете доста мощни дами, които ще мерят сили в дуела - Ваня Запрянова от сезон 2 на рисковото риалити и претендентката за сезон 6 - Натали Илиева. Ако не познаят, Амазонките ще би трябвало да изпратят един от своите при Гладиаторите и един при Старейшините.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР