Агресия срещу десетгодишно дете в училищен двор в град Твърдица.

...
Агресия срещу десетгодишно дете в училищен двор в град Твърдица.
Коментари Харесай

Баща към 10-годишен ученик: Ще те кача в багажника, ще те закарам в гората и ще направя така, че да…

Агресия против десетгодишно дете в учебен двор в град Твърдица. Родителите настояват, че момчето е дърпано и заплашвано от татко на своя съученичка, че ще го качи в багажника и ще го закара в гората.
Всичко това се случва на 20 февруари, когато пострадалото момче отишло на учебно заведение.
„ Синът ми е бил придърпан до физкултурния салон – от чужд за него човек, който след това се оказва татко на негова съученичка. Заплашван е, че ще го съблече гол и ще го вкара в багажника на кола, с цел да го закара в гората, че ще направи по този начин, че да уринира кръв “, описа майката на момчето Моника Симеонова в утринния блок на bTV.
То се обадило на родителите си, които идват при него за няколко минути. За него тази експанзия е била непредвидена.
Бащата на детето се обръща към индивида, отправял заканите, с въпроса по какъв начин е можел да изрази тези думи, с какво право. Отговорът бил, че има право, защото щерка му е била афектирана. Бащата на момичето отхвърля да разяснява обстановката.
„ Училището има двама охранители, които се грижат за двата корпуса на учебното заведение. В момента на случая защитата не е участвала на мястото “, разяснява Петранка Минчева, шеф на учебно заведение „ Неофит Рилски “ в Твърдица.
По думите на класния началник на двете деца проблем сред тях не е имало. Впоследствие тя схваща, че момичето е било афектирано предходния ден.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР