Агресивен дизайн, мускулести форми, гръмогласни ауспухови тръби - SRT версиите

...
Агресивен дизайн, мускулести форми, гръмогласни ауспухови тръби - SRT версиите
Коментари Харесай

Спортна кола на ток с гръмогласен ауспух

Агресивен дизайн, мускулести форми, гръмогласни ауспухови тръби - SRT версиите на американската марка Dodge са пословично известни със спортните си качества и забележителна визия. Концептуалният модел Charger Daytona демонстрира, че и тези характерни характерности не се губят при прекосяването към електрическа подвижност, заяви " Труд бг ".

Почитателите на расовите коли знаят, че в Съединени американски щати са разрешени доста по-шумни коли за разлика от Европа. Тук има прецизни ограничавания както на равнищата на нездравословните излъчвания, по този начин и на децибелите. Американците обаче могат да се насладят на оглушителните 126 децибела, които се чуват при подаване на газ в Charger Daytona. Това равнище е същото като на върховите бензинови осъществявания SRT Hellcat. Разликата е, че концептът Charger Daytona не разполога с 8 цилиндъра, а се задвижва на електричество. Изкуствено генерираният тон се назовава Dark Matter (тъмна материя) и излиза от специфични високоговорители.

Ефектната визия и присъща на всеки Charger.

Концептуалният модел предава тягата си към четирите колела през многостепенна трансмисия. Водачът може да усили в допълнение мощността при активиране на специфичен бутон. За да стават изпреварванията по-бързо способства спомагателна функционалност за понижаване на времето в насрещното придвижване.

Кокпит с огромни екрани и красиво осветяване.

В купето лидерът се настанява в класическия за марката състезателен кокпит с тапицерии от кожа и алкантара и доста ефектно амбиентно осветяване. Два огромни цветни екрана с размер 12,3 инча и 16 инча демонстрират цялата нужна информация от работата на автомобила. За мощността и пробега на задвижващата система към този момент липсват съответни данни.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР