Агенцията по вписванията си направи щедър подарък и то точно

...
Агенцията по вписванията си направи щедър подарък и то точно
Коментари Харесай

Новините: Най-важното от деня, 9 ноември

Агенцията по вписванията си направи великодушен подарък и то тъкмо за интервала, в който Търговският указател бе срутен и нанесе тежки вреди на бизнеса у нас. Оказва се, че през октомври чиновниците са получили бонуси в размер на 700 000 лева като " спомагателни хонорари за реализирани резултати " през месеците юли, август и септември, научи " Сега " от свои източници.

Ръководителят на всяка организация дефинира вътрешни правила за работа в институцията, като той дефинира заплатите. Обикновено става въпрос за насъбрани средства от икономии, да вземем за пример от болнични листове. Това сподели правосъдният министър Цецка Цачева по абсурда с раздадени
бонуси. От своя страна шефката на Агенцията Габриела Козарева изясни, че виновните чиновници за срутва на Търговския указател не са получили спомагателни хонорари.

Един човек умря след нахлуване с нож в австралийския град Мелбърн, оповестява телевизия ABC. По-рано бе обявено за трима ранени. Нападателят, който се намирал покрай пламнал автомобил, е бил прострелян от полицията в гърдите и е в сериозно положение. Настанен е в клиника, в сериозно положение.

„ Лоша реклама няма, в случай че човек може да си я отбрани “. Това сподели в ефира на Нова телевизия шефът на студентската телевизия „ Алма Матер “. Коментарът му бе във връзка клип за оповестяване на кастинг за водещи и кореспонденти за студентската телевиция на Софийския университет, който скандализира доста хора в обществените мрежи.
ВЪЛЧЕВ: НА МЯСТОТО НА УЛИЧЕНИЯ В ПЛАГИАТСТВО РЕКТОР ЩЕ БЪДЕ НАЗНАЧЕН СЛУЖЕБЕН
Припомняме, че по-рано избухна скандал откакто Комисията по академична нравственос към МОН показа отчет, в който се споделя, че професор Росен Василев - ректор на Варненския механически университет - е плагиатствал от свои сътрудници.

Може да се каже, че България щe бъде причина в целия Европейски Съюз да не може да ползва Истанбулската спогодба. Това съобщи вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева в отговор на въпрос на Иво Христов от Българска социалистическа партия на днешния парламентарен надзор.

Главният прокурор Сотир Цацаров насочи сигнал до Инспектората към Висшия правосъден съвет с искане за осъществяване на инспекция заради закъснение на правенето на претекстовете към присъда на Софийски градски съд (СГС), оповестиха от прокуратурата.
САГАТА Пожарна охрана ДЕЛОТО " ОКТОПОД " ПРИКЛЮЧИ: АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ Е НЕВИНЕН
Съдът призна Алексей Петров за почтен по всички обвинявания. Заедно с още няколко души, той бе упрекнат за присъединяване в проведена незаконна група за рекет и изнудване, както и за оповестяване на държавна загадка.

Над един милион души лежат в болница у нас годишно. Само през 2017 година приетите в болница са били 1 251 772, което прави съвсем всеки пети. Това демонстрира информация от Националната здравноосигурителна каса, представена от " Монитор ".

" Планът за ръководство на " Витоша " би трябвало да бъде изменен, с цел да могат да се подменят лифтовете и оборудванията. Там друго строителство изрично няма да има. Това е едно голямо благосъстояние, което не се употребява. " Това сподели министърът на туризма Николна Ангелкова в изявление за bTV.

" Имам подозрение, че освен това загробване не се подават съответните данни и се саботира. В момента у нас има четири мобилни станции за заличаване на скотски трупове, при тях има ветеринарни лекари, там отчетността е страхотна, няма по какъв начин да се излъже, само че не се употребяват. " Това сподели в изявление за bTV някогашният министър на земеделието Мирослав Найденов.

След като дадоха месец пролонгация на страната да реши казуса им, кметовете на дребните обитаеми места у нас излизат на митинг на жълтите павета. В събота те ще стачкуват на жълтите павета пред Народното събрание и Министерския съвет, споделя в собствен материал Нова телевизия.
РУМЕН РАДЕВ: ОСНОВИТЕ НА БЪЛГАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ СА КРИТИЧНО ЗАСТРАШЕНИ
Държавният глава направи послание към народа във връзка 10 ноември.

" Най-бързо се популяризират подправените вести, до момента в който за същинските информации е належащо 6 мин., с цел да доближат до 1500 души. Това сподели вицепрезидентът Илияна Йотова, която взе участие в интернационална конференция " Фалшивите вести на същинските тролове ".


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР