Агенцията, която представлява световния шампион в тежка категория Антъни Джошуа

...
Агенцията, която представлява световния шампион в тежка категория Антъни Джошуа
Коментари Харесай

Сблъсъкът между Кобрата и Джошуа на Уембли, пуснаха билети!

Агенцията, която съставлява международния първенец в тежка категория Антъни Джошуа “Мачрум” удостовери, че 1000 почитатели ще могат да гледат онлайн конфликта сред него и кандидата Кубрат Пулев. Британецът ще пази поясите си на 12 декември (събота) в The SSE Arena на стадион " Уембли ", Лондон.

AJ не се е бил на родна земя от над две години и заради тази причина еуфорията измежду последователите е разбираема. Билетите за дуела са на цена от 100, 200, 300, 500 и 1000 паунда за ВИП местата и ще бъдат пуснати в продажба на 4 декември (петък) в 10:00 часа. Те могат да бъдат закупени посредством уеб страниците www.axs.com и www.stubhub.co.uk.

Ще бъдат наложени строги ограничения за безопастност, с цел да се предотврати разпространяването на COVID-19. Eдна от тях да вземем за пример е, че в оборудването няма да бъдат допускани хора, които са имали позитивен тест за ковид две седмици преди събитието. Присъстващите ще би трябвало да показват номера на персоналната си карта и адреса си на входа, а също и да носят защитни маски.

“Не мога да ви опиша какъв брой съм благополучен да видя почитателите да се връщат в залите за нашите боксови събития. Екипът ни свърши невероятна работа през последните 10 месеца. Ние живеем и дишаме посредством силата и атмосферата, които основава публиката. Страхотно е, че феновете могат да се върнат за борбата на Ей Джей, който през последните няколко години счупи всевъзможни върхове за посещаемост в Обединеното кралство и отвън него. Това е доста положителен ход за бокса и целия свят. Добре пристигнали назад ", съобщи Еди Хърн, който е представител на Джошуа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР