Агенция по заетостта приема заявления за безплатни обучения по дигитални

...
Агенция по заетостта приема заявления за безплатни обучения по дигитални
Коментари Харесай

Агенцията по заетостта приема заявления за безплатни обучения по дигитални умения

Агенция по заетостта приема заявки за безвъзмездни образования по цифрови умения с ваучери, припомнят във фейсбук страницата си от Министерството на труда и обществената политика (МТСП).

Заявка могат да създадат работещи и безработни хора в неравностойно състояние , които не имат или имат ниска степен на цифрова просветеност и обучение. Всеки учащ се има право да получи един ваучер за образование за придобиване на базово и един ваучер за приблизително равнище на цифрова подготвеност, прецизират от МТСП.

От 21 декември Агенцията по заетостта стартира приема на заявки за образование с ваучери за придобиване на цифрови умения за цифрова подготвеност. Допустимите форми на образование са присъствена и отдалечена.

Необходимо е попълване на електронно заявление. В заявката за присъединяване жителите следва да попълнят всички наложителни полета. След подаването, на посочения имейл адрес, кандидатстващият ще получи информация за номера, под който е регистриран в системата на Агенцията, прецизираха от ведомството.

Повече информация вижте.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР