Африканецът Мартин Баколи (18-1) изненадващо заяви, че е нокаутирал световния

...
Африканецът Мартин Баколи (18-1) изненадващо заяви, че е нокаутирал световния
Коментари Харесай

Африканец твърди, че нокаутирал Александър Усик

Африканецът Мартин Баколи (18-1) изненадващо съобщи, че е нокаутирал международния първенец на WBA, WBO, IBF и IBO Александър Усик (20-0). 

Според думите на конгоанеца това е станало по време на спаринг в Дубай предходната година. Той е взел участие в подготовката на украинеца за мача му с Антъни Джошуа (24-3).

„ Не мисля, че Усик би желал да се бие с мен, тъй като го нокаутирах в Дубай по време на спаринг. Той знае какъв брой съм добър. Не знам дали ще каже „ да “ още веднъж, с цел да се бие и с мен “, разяснява Баколи.

View this post on Instagram
A post shared by Martin Bakole (@martin_bakole_)

Твърдението на африканеца бе изрично отхвърлено от мениджъра на Усик – Александър Красюк. 

View this post on Instagram
A post shared by Martin Bakole (@martin_bakole_)

„ Баколи е ужасно дете. Той беше най-хубавият спаринг сътрудник на Усик в последните три подготвителни лагера. Но имаше единствено едно срутване на земята и то беше от Усик, който нокаутира Баколи “, съобщи украинецът.

Той също по този начин добави, че мачът с Тайсън Фюри (33-0-1) за пояса на WBC по този начин и към момента не е реалност. Според Красюк Краля на ромите се опасява от неговия боксьор и продължава да търси извинения, с цел да няма борба на 29 април в Лондон. Очаква се дефинитивно развиване по тематиката до края на седмицата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР