Афинитетът на родните известни дами към екстремни промени на външния

...
Афинитетът на родните известни дами към екстремни промени на външния
Коментари Харесай

Най-ужасяващите резултати от разкрасителни процедури

Афинитетът на родните известни дами към рискови промени на външния тип посредством ботокс, хиалурон или силикон е общоизвестен. В последно време обаче решенията на дамите, които изпитват известни подозрения за хубостта си, меко казано, шокират огромна част от обществото.

Най-добре познатият образец, който заслужава да оглави неофициалната ранглиста на неприятни, даже фрапиращи корекции, е 27-ото подред увеличаване на устните на бургазлийката Андреа Иванова, по-позната като българското Барби. Неузнаваема след серия от промени е още Десислава Димитрова, която се прочу с прякора си Деси Фотосесията, до момента в който беше кандидатка за купата Мис Плеймейт. Сред фенките на фрапантните трансформации са още Джулиана Гани, Нора Недкова и други
свързани новини34865на 27.08.2020110486на 28.03.2014
Необичайната визия на Барбито Андреа предизвика всевъзможни реакции и мнения. И до момента в който почитателите я засипват с рецензии и обиди, тя е безапелационна, че не стопира да получава оферти за секс, срещи или пътувания. Последната намеса, която ще се осъществя към Коледа, е 27-о подред инжектиране на хиалурон в другояче големите ѝ устни. С смяната тя ще доближи до нов връх. След останалите са още силиконови импланти, изменена брадичка и издължена челюст. С което известните интервенции стават 30.



Деси Фотосесията е другата дама, която е съвсем неузнаваема след измененията, известни от които са 19 на брой. Спокойно може да се каже, че манекенката е сменила три лица досега – естествена визия, голямо количество хиалурон в устните и последната – отстранен хиалурон, само че съществуване на филъри за поправяне на бръчки. Подобно подмладяване са тествали още Джулиана Гани и Нора Недкова – най-много в зоната на слепоочията, техните промени са видни изключително при сравнението на вид преди и след.



Сред фрапиращите интервенции е подправеното дупе на Моника Валериева , поради което бе грубо оплюта преди години. Моделката, която пипна задните си елементи в клиника в Турция, даже скочи на почитателите след грубите по неин адрес изявления. 10 бона за същата интервенция даде и Брита Вълдобрева, известна с присъединяване си в еротичния конкурс " Мис Плеймейт “. И тя обаче не получи схващане от страна на околните си другари и познати.



Дъщерите на поп фолк изпълнителките Анелия и Лияна – Ивон и Дениз , надуха устни още като ученички. Двете девойки усилиха размера на джуките си с хиалуронова киселина. При първото инжектиране те към момента притежаваха допустима за тийнейджърки визия. Това обаче се промени след идващите им визити при експертите.



През 2018 година поп фолк певицата Валя се подложи на процедура за подмладяване със златни влакна в тялото ѝ, което изненада чалга почитателите. Една от зоните, на които са вградени златните влакна, е точно дупето на певицата. Говори се, че всяка една от нишките е с диаметър към 0,1 мм и са покрити с тъничък пласт полигликоева киселина. Това е модерна процедура, която има подмладяващ резултат и засилва производството на колаген и еластин в кожата. Тя стана и първата чалга певица, заложила на процедурата.



Певицата Адриана се снабди с прякора Мис Пиги след серия от интервенции. Слаб доктор или странни условия от страна на певицата я трансфораха в плашеща панорама. След резултата в предишното тя се закани да съди лекаря, постарал се да я направи съвсем като анимационен воин. " Устните ми стават все по-големи, вместо да понижават. Това унищожи освен лицето, само че и кариерата и живота ми, а хората непрестанно ме одумват. За тези устни съм плащала по 300 евро. Инжекциите бяха по 50 евро. Той не е доста безценен хирург, но... Гърдите ми костваха към 7000 евро, липосукцията към 2000 евро и 1000 евро за устните. Но не са единствено парите. Стресът, хорските приказки... Завела съм правосъден иск - такива пластични хирурзи като него не трябва да работят ", яростно обясняваше изпълнителката преди години.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР