Аферата Скрипал се заплете заради мистериозно изчезване.Британски медии днес съобщиха,

...
Аферата Скрипал се заплете заради мистериозно изчезване.Британски медии днес съобщиха,
Коментари Харесай

Мистериозно изчезване заплете Аферата Скрипал

Аферата Скрипал се заплете поради мистериозно изгубване.

Британски медии през днешния ден оповестиха, че не могат са открият бабата на Александър Петров (наричан и Александър Мишкин). Жената от северното съветско село Лойгу през вчерашния ден съобщи пред издания от Лондон, че нейният внук е бил награден със званието " Герой на Русия " персонално от президента Владимир Путин. Жената, чието име съгласно изданията е Нина Фьодоровна Мишкина и е единственият доктор в селището, добави, че внукът ѝ е записал медицина по неин съвет. Днес обаче бабата на Петров (Мишкин) не е била открита, с цел да опише детайлности за нейния прочут родственик. Съселяни допуснаха, че дамата е отпътувала при родителите на своя внук, които живеят в врата Архангелск.

Обявяването на родното място на военния доктор се трансформира в златна мина за доста поданици на Лойгу. Съселяни на единия обвинен за отравянето на някогашния полковник от съветското Главно разследващо ръководство (ГРУ) Сергей Скрипал и щерка му Юлия Скрипал показаха подготвеност пред " Дейли телеграф " да описват за своя селски. " Всеки човек искаше от нас 2000 рубли (около 23 паунда) ", добави таблоидът.

Британските управляващи упрекнаха през септември Мишкин (Петров) и неговия сътрудник Руслан Боширов (с друго име Анатолий Чепига) за отравянето на двамата Скрипал в Англия. Москва изрично отхвърля изказванията на Лондон.

Междувременно през днешния ден се появи информация, че атентатът против Скрипал от март т.г. е бил подготвян дълго време. Заподозрените са дебнели някогашния си сътрудник в Чехия през 2014 година Защо обаче покушението не се е състояло няма данни. РИА Новости напомни, че преди към три месеца се появиха данни за съдействие на Скрипал със специфичните служби в Прага.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР