Адвокат Методи Лалов, който е настоящ общински съветник и бивш

...
Адвокат Методи Лалов, който е настоящ общински съветник и бивш
Коментари Харесай

Адв. Методи Лалов: Бойко Рашков с напоителните си приказки по медиите сам се постави в тази ситуация

Адвокат Методи Лалов, който е сегашен общински консултант и някогашен арбитър, направи своя коментар за оповестената по-рано през днешния ден вест, че Софийската градска прокуратура ще разпита министър Бойко Рашков като очевидец по делото " Хемус ".

Ето какво написа адв. Лалов на Facebook страницата си:

Бойко Рашков с напоителните си приказки по медиите самичък се сложи в тази обстановка. Когато някой твърди, че има информация за обстоятелства от голяма важност за вярното решение на делото, той е задължен да я показа на проверяващите органи. Ако не желае да разкрие източниците си, в случай че желае да осъществя избрана тактичност на следствието, то тогава не приказва през час по медиите.

Политическата активност и наказателно произвеждане не се развиват по едни и същи правила. Време е и Рашков, и Гешев да схванат това.

Рашков е задължен да каже истината, в случай че не желае да лъжесвидетелства, за което носи наказателна отговорност. И в случай че твърди, че е научил нещо от различен, би трябвало да каже от кого го знае. Така или ще разкрие на прокуратурата източниците си, или в случай че не го направи, ще излезе, че приказва голословно и нападна политически прокуратурата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР