Администрацията на морските пристанища на Украйна започна подготовката Одеса, Черноморск

...
Администрацията на морските пристанища на Украйна започна подготовката Одеса, Черноморск
Коментари Харесай

След сделката: Украйна с ключов ход за зърното

Администрацията на морските пристанища на Украйна стартира подготовката Одеса, Черноморск и Южни за експорт на жито, оповестиха от службата.

„ Във връзка с подписването на 22 юли 2022 година на самодейността за експорт на зърно и свързани с тях хранителни артикули по море, пристанищата Одеса, Черноморск и Южни се приготвят надлежно за обновяване на работата...Уведомяваме, че влизането и излизането на корабите на тези морски пристанища ще се прави посредством съставяне на кортеж, който ще бъде съпроводен от водещ транспортен съд “, се споделя в известието на уеб страницата на администрацията. Отбелязва се, че за включване на плавателния съд в морския кортеж е належащо да се подадат заявки, предаваБГНЕС.

На 22 юли в Истанбул беше подписан пакет от документи за решение на казуса с доставките на храни и торове за международните пазари. Меморандумът сред Русия и Организация на обединените нации задължава международната организация да взе участие в работата по премахването на антируските ограничавания, които попречват износа на селскостопанска продукция и торове.

Друг документ разписва механизма за експорт на зърно от черноморските пристанища, следени от Украйна. Споразуменията сред Русия, Турция, Украйна и Организация на обединените нации допускат основаването на четиристранен координационен център, чиито представители ще инспектират корабите със зърно, с цел да предотвратят контрабанда на оръжие и провокации.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР