Администрациите на окупираните територии на Украйна очаквано отчетоха крупен успех

...
Администрациите на окупираните територии на Украйна очаквано отчетоха крупен успех
Коментари Харесай

Референдумите в окупираните територии завършиха със съветски резултат

Администрациите на окупираните територии на Украйна предстоящо регистрираха огромен триумф на " референдумите " за присъединение към Русия. Управляващите в самопровъзгласилите се Донецка и Луганска национални републики се приближиха компактно до практиките от руските времена, в Запорожието и Херсонска област са малко по-скромни, разяснява bbc.ru.

В ЛНР да вземем за пример 98,42% са дали своят вот за присъединение към Русия, в ДНР - 98,69%. В Запорожка област уредниците взеха решение да се задоволят с малко по-ниски резултатите - 93,11% " за ". В Херсонска област са " най-скромни " - 87,05% са дали своят вот за прекосяването към съветско ръководство.

Очаква се още през днешния ден " губернаторите " на тези области да се извърнат към съветския президент Владимир Путин с молба окупираните територии да бъдат включени в състава на Руската федерация. В изказване преди седмица Путин сподели, че в случай че резултатите са позитивни, той бързо ще удовлетвори сходна молба.

Референдумите в окупираните региони не се признават от съвсем нито една страна, даже от правилните съдружници на Русия Унгария и Турция. Съединени американски щати, Европейски Съюз, Организация на обединените нации и НАТО обявиха, че те не дават отговор на никакви стандарти и са опит на Русия да оправдае по някакъв метод войната в Украйна.

В обществените мрежи се появиха голям брой фотоси и видеа за фрапантни нарушавания по време на гласуването. Тъй като искащите да гласоподават не бяха доста, управляващите изпратиха изборните комисии да обикалят по домовете на гласоподавателите, съпроводени от тежко въоръжени военни. Според тях това се прави от " съображения за сигурност ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР