Adidas е една от водещите марки в световен мащаб. Нейният

...
Adidas е една от водещите марки в световен мащаб. Нейният
Коментари Харесай

Маратонки Adidas - какво ново за мъжете?

Adidas е една от водещите марки в международен мащаб. Нейният притежател е Адолф Даслер, който е роден през 1900 година в Херцогенаурах наоколо до Нюрнберг, Бавария. Запазена марка на Adidas са известните 3 линии и логото с 3-те листа (Trefoil), символизирайки олимпийския дух, който сплотява трите континентални плочи.
Няма подозрение, че качествените обувки носят със себе си комфорт и са издръжливи на изхабяване. Избора на истински спортни или ежедневни обувки е добра инвестиция и за здравето. Adidas има всички тези качества безспорно през годините до през днешния ден. С обувките на тази марка може да сме по едно и също време стилни и да се усещаме чудесно и комфортно. Тя е любимец номер едно на редица професионални спортисти.

Adidas има богато многообразие на обувки за тичане, футбол, тенис, фитнес, баскетбол, планинско катерене, скейтборд, голф и други. Има както с изчистен ретро дизайн, по този начин и разноцветни модели с разчупен жанр.

Основни сбирки спортни обувки Adidas

Originals

Тзи серия е идеална за всекидневието, поради спортно-елегантния си дизайн. Той е обикновен и изчистен или още именуван лежерен жанр. Originals предлага функционален и грациозен жанр за всекидневието. Марката остава вярна на стила на Originals серията, само че в същото време основава непрекъснато нови съвременни версии на самия първичен дизайн, следвайки последните фешън трендове. Без значение какво ще се избра от тази сбирка на марката, ще може да се съчетава ловко с разнообразни типове облекло и да се носи на всички места. Особено в случай че се избра модела Stan Smith.

Някой от моделите които включва серията Originals са:

Stan Smith, Stan Smith Slip On, NMD_R1,Superstar, Continental 80, Nite Jogger Pride, Nizza,Swift Run X, U Path Run, OZWEEGO,SL 80,Busenitz,Adilette Lite Slides,Lucas Preniere,Matchbreaker, Americana Low, ZX 750 HD,NMD_R1 Los Angeles,ZX 4000 4D, Pro Model, NMD_R1 Munich,TYSHAWN, Continental 80 Vegan,Samba Super, Campus ADV, Country OG, SL 72,Coronado,LXCON, ZX Torsion,Crazyflight,Predator 20.1,NMD R_1 Tokyo,Kaptir, Busenitz Vulc C II,Copa Nationale, ZX 750 HD, кецове Pro Model,Tyshawn, USA 84, SL 72, NMD R1 Seoul,ZX 2K 4D, Questar Flow маратонки, маратонки Puremotion.

Essentials

Essentials оферират богато многообразие от комфортни модели с неповторим дизайн, за всекидневието. Без значение дали ще изберете lite racer adapt за деен спорт или за всекидневие, който предлага изчистен дизайн, вид „ чорап ” и приляга компактно по крайници, или Nova Flow 2020 модел, които са супер леки и постоянни изключително при тичане. Essentials предлага и доста други неповторими модели, за всеки спорт и мотив, като Lite Racer Adapt 3.0, Puremotion Adapt, Fluid Flow, NOVAFVSE, Strutter, Galaxy 4, 90S Valasion, VENTICE и доста други.

UltraBoost 19 е един добър новаторски модел, който е съвършен за всекидневието или подготовка. Той е усъвършенстван модел, предлагащ 20 % повече абсорбация на удъра, следвайки естествената форма на придвижването на стъпалото. Горната част е с Primeknit 360 мрежеста материя, която е разтеглива и удобна с отлична проветривост, изключително при  продължитвлно носене.



SolarBoost 19ST е страховит избор при тичане. Предлага отлична непоклатимост, изключително в зоната на петата. Този модел са с вградена ARAMIS технология, която следва естественото придвижване на крайници. Този модел е особено основан за улеснение на зоните на крайници, които са предразположени на най-голямо напрежение при вървене или тичане.

Pulse Boost HD е съвършен за вървене или бягане из градските улици. Осигурява положително сцепление с разнообразни типове повърхности. Има отлична непоклатимост и надзор. Идеални за разходка в този случай са модела FluidFlow.

Solar Glide 19, идеални за джогинг. Модела има отлична удароабсорбираща функционалност, позволяваща добра опора за крайници. С пружинираща подметка, която понижава умората, както при вървене по този начин и при тичане.

Adizero Adios 4 е идеалния вид маратонка, за тези които желаят да развият бърза скорост, с помощта на лекото си тегло. Те са направени от мрежеста материя, която разрешава и положително проветрение на краката. Този модел е със мултифункционален дизайн за тичане или просто за всекидневието.

Защо си заслужава мъжа да избере тази марка?

Adidas е една от международните спортни марки, които непрестанно влагат в изследвания и усъвършенствания на своите артикули. Освен, че са издръжливи, те са и доста комфортни, с непрекъснато нови модели.

Без значение какъв тип маратонки се търсят, било за спорт или всекидневие, гамата на неповторим дизайн е обширна и ще угоди на всеки мъжки усет.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР