Адел разочарова феновете, когато през януари отмени концертите си в

...
Адел разочарова феновете, когато през януари отмени концертите си в
Коментари Харесай

Дългоочакваната новина на Адел

Адел разочарова почитателите, когато през януари анулира концертите си в Лас Вегас, а и самата тя също нямаше по какъв начин да не бъде недоволна от решението за това. Но се наложи поради пандемията. Ето че в този момент обаче, певицата ще се завърне на сцената, като даже е оповестила повече дати за шоуто си от авансово плануваното.
 Адел, концертите й в Хайд Парк, връзката й с Рич Пол и мненията за нея
Колко благословена е Адел

Певицата с детайлности за персоналния си живот

Освен поради пандемията, Адел показа, че друга причина да отсрочи шоуто си Weekends with Adele в Лас Вегас е, че не е било готово за аудитория.

Но в последна сметка почитателите на носителката на Грами ще могат да я видят и чуят в Caesars Palace в Лас Вегас. Новите оповестени дати са цели 32 вместо 24 и са сред 18 ноември 2022 година и 25 март 2023 година

Това показа Адел с пост в Instagram профила си. И дава обещание, че ще даде най-хубавото от себе си.

" Думите не могат да опишат какъв брой съм въодушевена, че най-сетне мога да разглася пренасрочените шоута ", написа тя в описанието.

" Да ги анулира в действителност разруши сърцето ми. Но по-късно, което усетих като цяла безкрайност на измисляне по какъв начин да се случи шоуто, което желаех да стане, съм по-развълнувана от всеки път. "
 Адел, Рич Пол и папарашките им фотоси от лятната им отмора на остров Сардиния
Летните занимания на Адел и Рич Пол

И в Европа плажовете си заслужават

Певицата изяснява, че е наясно, че на някои решението ѝ им се е сторило ужасна концепция, само че самата тя е уверена, че то е било вярното. Също по този начин не пропуща да благодари на почитателите си за търпението и дава обещание, че ще се реваншира като се раздаде изцяло на сцената.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР