Адът се изля върху най-богатият човек на планетата – Илон

...
Адът се изля върху най-богатият човек на планетата – Илон
Коментари Харесай

Адът се изля върху Мъск. Каза как да има мир между Киев и Москва

Адът се изля върху най-богатият човек на планетата – Илон Мъск, откакто в собствен жанр милиардерът пусна в туитъра си всички разновидности, съгласно него, по които спорът в Украйна може да завърши. Очаквано, нито една от вариантите на Мъск не бе в интерес на Зеленски, което пък разгневи досегашните приятелки на бизнесмена в Киев, които го боготворяха, когато им обезпечи безвъзмезден достъп до интернет посредством частната си сателитна мрежа „ Старлинк ”, написа Флагман ".

„ Как да има мир сред Украйна и Русия:
-->
1. Да се проведат отначало референдуми в анексираните територии, този път под наблюдението на Организация на обединените нации. Русия да излезе от там, в случай че това изискат хората;

2. Крим да стане публично част от Русия, както е било от 1783 година до грешката на Хрушчов;

3. Да се обезпечи водоснабдяване на Крим;

4. Украйна да остане неутрална ”, написа в резюме в Туитъра си Илон Мъск.

Реално тези оферти напълно не могат да се дефинират като неразумни, само че пък тъкмо това предзвика и острата реакция. Мъск добави изявлението си с изречение, което в допълнение нажежи пристрастеностите: „ Това по този начин или другояче е най-вероятният завършек на спора – въпросът най-после обаче е какъв брой още хора би трябвало да умрат ”.

Първи отговор на изявленията на Мъск даде почитан посланик – посланикът на Киев в Германия Андрий Мелник, който написа: „ Да вървиш на ма*ната си е моят доста изкусен отговор към теб ”.

Публикацията на Илон Мъск видя и самият президент на Украйна Володимир Зеленски. Той публикива своя анкета на личния си туитър, саркастично, с две варианти – „ Кой Илон Мъск харесвате повече? Този, който поддържа Украйна или този, който поддържа Русия? ”. На което пък получи забавен отговор от политическия анализатро Дейвид Мейз: „ Аз одобрявам този Илон, който поддържа мира и е срещу нуклеарната война. Всички обаче знаем кой Илон вие харесвахте, като ви обезпечи „ Старлинк ”.

Как милиардерът може да бъде нападнат като „ про-руски ” надъхан в този момент, откакто към този момент направи задоволително в поддръжка на Украйна демонстрира, точно какъв брой обществената полемика по тематиката е достигнала до тотална липса на приемливост към непознатото мнение. По мотив рецензията от някои от почитателите му, които акцентираха, че „ можел да ядоса доста украинци ” с изявленията си, Мъск беше непосредствен:

„ Вие си мислите, че на мен ми би трябвало да съм известен. Не ми пука за това. Пука ми обаче, че милиони може да умрат безпредметно, с цел да се реализира резултатът, който към този момент описах ”. И започва нова анкета: „ Да или не? Хората от Донбас и Крим би трябвало сами да преценяват дали желаят да са част от Русия, или от Украйна ”.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР