Абсурдна ситуация по време на задръстване около километър 68 на

...
Абсурдна ситуация по време на задръстване около километър 68 на
Коментари Харесай

Тарикати блокират аварийна лента, бавят линейка с 1-годишно

Абсурдна обстановка по време на запушване към километър 68 на автомагистрала "Тракия " в региона на разклона за Велинград. В Километричното запушване през вчерашния ден поради две верижни произшествия, е попаднала кола за спешна помощ с дете на 1 година, заяви "Трафикнюз ".

То е трябвало да стигне до незабавно детско поделение в столицата. Заради водачи, които са блокирали спешната лента, това се оказва задача невъзможна. Любителско видео е запечатало опитите на лидера на реанимобила да си проправи път сред колите, само че това му лишава скъпо време.

"При две произшествия, с един умрял, дете на 1 година не може да стигне до болница поради тарикати ", споделя създателят на видеото.

От Министерство на вътрешните работи напомнят:

„ Аварийната лента на аутобаните се употребява за придвижване само от колите със специфичен режим на придвижване – коли за спешна помощ, пожарни и колите на полицията, с цел да могат по-бързо да си проправят път при положение на случай. Ползването й от други коли, както и прекъсването без основателна причина, е безусловно неприемливо. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР