Абсолютно сме готови за избори. Винаги сме готови. Толкова пъти

...
Абсолютно сме готови за избори. Винаги сме готови. Толкова пъти
Коментари Харесай

Бойко към ПП: Като не харесвате Балкански поток, спрете го!

Абсолютно сме подготвени за избори. Винаги сме подготвени. Толкова пъти минахме през избори, че не е комплицирана технология. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание.

Борисов реши да отговори задочно през медиите на въпроси, които му слагат от ПП-ДБ. 

Един от въпросите беше за какво не си кажем ние за Движение за права и свободи, подсети Борисов за апелите на Кирил Петков от последните дни. И извади информация от импортираните в Народното събрание планове за закони, решения и позиции.

През този интервал синтезирано законопроекти: 12 подписани от ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ, 2 от Атанасов и Пеевски. 

Ако го сметнеш по трънския курс - близо 50 законопроекта, по 3 пъти да сме се виждали - от 270 дни на държавното управление над 150 дни сме били дружно, заключи Борисов. 

Нито се срамя от ПП-ДБ, Христо Иванов направи добра конституция и новото служебно държавно управление ще бъде определено по остарелия метод, само че не от президента, а от Главчев, добави Борисов. 

Балкански поток е български. Ако е толкоз неприятен, още през днешния ден можем да му спрем крановете, откакто е на наша територия. Или за какво не го пуснат за приватизиция - знаете ли какви пари ще му вземат. Така че предлагам - да го спрем или продадем, предложи Борисов на ПП-ДБ. Но добави, че това ще е национално изменничество съгласно него.

Решението е 100% на българския народ, изясни обаче някогашният министър председател.

Към днешна дата настоявам, че от Солун през Петрич влизат сред 8 и 10 милиона съветски газ в България. Колкото и да не им се желае на сътрудниците, единствено съветска молекула има в тръбите, съобщи Борисов. Затова предложили към точката за Балкански поток да се прибави и " Лукойл " - с цел да видят всички българи, че от едното печелят милиарди, а от другото изтичат към Швейцария. 

Като ги похваля, незабавно излизат да ме опровергават. Нали държавното управление беше общо, попита водачът на ГЕРБ. 

Той видя надцакване кой какъв брой ще похарчи повече - държавното управление или Народното събрание. Това е неверно, само че и ние се включихме. В царството на лудите единствено естествения го афишират за вманиачен, добави Борисов. 

В едно държавно управление би трябвало да има по-широка палитра, изясни Борисов за какво е споделил, че единствено с Движение за права и свободи няма да прави кабинет.

Готови сме да гласуваме още на следващия ден антикорупционните правила, съобщи водачът на ГЕРБ. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР