Бившият злодей от Ийст Ендърс“ Дон Джилет стана петият актьор

...
Бившият злодей от Ийст Ендърс“ Дон Джилет стана петият актьор
Коментари Харесай

Дон Джилет: Заместникът на звездата от „Смърт в рая“ Ралф Литъл е разкрит като емблематичен злодей от „Ийст Ендерс“

Бившият изверг от „ Ийст Ендърс “ Дон Джилет стана петият артист с основна роля в хитовата драма на BBC1 „ Смъртта в парадайса “, поемайки поста от Ралф Малко.

Актьорът е най-известен като килъра от Албърт Скуеър Лукас Джонсън, само че също по този начин е имал функции в Holby City, The Loch, Sherwood и Doctor Who - и даже имаше гостуваща роля в Death in Paradise през 2015 година

Вчера беше разкрито, че той ще направи своя дебют в тазгодишното коледно особено издание на карибската престъпност като детектив контрольор Мервин Уилсън – който идва на остров Сейнт Мари от Лондон и не е прекомерно удовлетворен от новото си обграждане.

Но в действителния живот Дон, на 57 години, не може да бъде по-доволен, че получи прелестната роля - която той към този момент стартира да снима в Гваделупа дружно със завръщащите се постоянни Дон Уорингтън, Шантол Джаксън, Джини Холдър, Елизабет Бурджин и Дани Джон-Джулс.

Бащата на едно дете се засмя: „ Да му бъде препоръчана новата основна роля в „ Смъртта в парадайса “ се усеща като пост...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР