Абсолютно се доверявам на избора на общинското ръководство за съветници

...
Абсолютно се доверявам на избора на общинското ръководство за съветници
Коментари Харесай

Борисов в Сливен: Искате ли да си направите в града и общините същият хаос, който направиха в държавата?

Абсолютно се поверявам на избора на общинското управление за съветници и претенденти за кметове. На доста градове и обитаеми места връщах и поправих, сменях, за Сливен имам обица на окото и каквото ни пратят, това подписваме.

Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов стартира обръщението си към партийците в Сливен, част от националната му обиколка в регионалните градове. Той акцентира, че претендентът за кмет на партията Стефан Радев е за образец.

" Той се оказа освен най-хубавия кмет, а единственият кмет за 12 години, който върна пари в бюджета, тъй като му бяха останали. "

Борисов акцентира, че в случай че ГЕРБ не са изработили автомагистралите " Тракия " и " Марица ", " въобще по какъв начин щеше да действа тази страна ". И напомни какъв е бил трафикът преди този момент.

Лидерът на партията разяснява и обстановката с миньорите и енергитиците, като разказа работата на кабинета като " дни наред надменно държание и самовлюбеност ".

" И когато видяха от нощес зора, айде всички дружно. Ако не бяхме ние днеска и Движение за права и свободи да се разправя с опозицията, нямаше да има съглашение ", означи той. " Взеха си поуките, когато се разправяхме предишния петък в Народното събрание, а те отидоха да откриват акция. по тази причина изпратиха тримата ни водещи - Томислав Дончев, Теменужка Петкова, Десислава Атанасова като началник на парламентарната група, другояче нямаше да мога да дойда да ви видя. "

Борисов цитира и министър председателят Николай Денков, който през днешния ден е споделил, че в случай че не се подпише териториалния проект, и не се одобри Плана за възобновяване и резистентност, това ще наруши бюджета.

" Помните ли преди 3 години, когато ГЕРБ бе именуван с всевъзможни обидни думи, включитено и упражненията - че се крадат по 10 милиарда лв., след това станаха 8, след това 4 милиарда... голяма неистина. Ако е било истина, три години по 10 милиарда... бюджетът щеше да е с 30 милиарда плюс. Сега те споделят, че в случай че не вземем брюкселските пари, не можем да създадем пенсиите. Искате ли да си извършите в града и общините същия безпорядък, който направиха в страната? ", попитай той.

Според него не се приказва задоволително за заместващите мощности, нужни, с цел да не станем от най-големия експортьор на ток вносител.

" Три години шикалкавиха служебни държавни управления, постоянни държавни управления, с цел да се стигне до момента да шикалкавим нещо, което можеш да се контракти преди седмица с миньорите и енергитиците, и да се избегнат всички тези неща с блокади, обиди и прочие ", добави той.

И акцентира, че партия ГЕРБ е към този момент партия на междинната класа, има от ден на ден симпатизанти от ИТ бранша и други съвременни сфери.

" ГЕРБ не мръдна, ГЕРБ се заздрави, и ГЕРБ се прочисти, по тази причина е първа политическа мощ, макар мракобесието ", означи той.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР