Абсолютният световен шампион в полутежка категория Олександър Усик, на когото

...
Абсолютният световен шампион в полутежка категория Олександър Усик, на когото
Коментари Харесай

Усик разкри с коя звезда от тежка категория иска да се бие

Абсолютният международен първенец в полутежка категория Олександър Усик, на който на 12 октомври му следва да дебютира в “кралската” дивизия с мач против Чаз Уидърспун, разкри с коя звезда от тежка категория желае да се бие.

“Разбира се, желая да се удрям с всички топбоксьори, само че сега най-вече желая да се изправя против Дионтей Уайлдър. Неговият пояс е зелен (на WBC), а това е обичаният ми цвят”, съобщи Усик.
 Дебютът на украинския първенец в тежка категория беше плануван за май, само че поради травма на Усик бе отсрочен. Впоследствие бе плануван за 12 октомври, само че седмица преди мача неговият съперник бе заменен. Усик обаче не счита, че това е неприятна прокоба.

“Знаете ли, някои ще кажат, че Господ ми дава знак да не вървя там. Но аз не мисля по този начин, даже в противен случай. Той ми дава следния знак: “Саша, работи интензивно и всичко ще бъде наред с теб.” Шарл дьо Гол е споделил: “Избирайте най-трудния път - на него няма да срещнете конкуренция”. Така че всичко е наред, това са житейски обстановки и те би трябвало да бъдат преодолявани.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР