Абсолютната непоследователност и двойните стандарти правят хората недоверчиви към налаганите

...
Абсолютната непоследователност и двойните стандарти правят хората недоверчиви към налаганите
Коментари Харесай

Румен Петков: Борисов може да е медиатор между рушвета и нощното шкафче

Абсолютната променчивост и двойните стандарти вършат хората недоверчиви към налаганите ограничения против COVID-19. Това разяснява пред медиите ръководителят на Политическа партия АБВ Румен Петков в подтекста на последната министерска заповед, която наложи серия от ограничавания, заяви eurocom.bg.

„ Преустановяват се присъствени образователни занятия за учениците в гимназиалния стадий на обучение, началните учебни заведения обаче ги резервират. Защо? Защото децата от началните учебни заведения не могат да останат сами у дома. Очевидно, че тук няма никакъв медицински мотив. Едните ги образоваме онлайн, другите обаче, заради това, че няма по какъв начин да ги оставим сами у дома, родителите им би трябвало да вървят на работа, ще вървят на учебно заведение. Те не са ли също подобен преносител на възможна болест, каквито са гимназистите, каквито са и студентите, или този министър на опазването на здравето не го интересува здравето на децата в началния курс? Тази безспорна променчивост, тези двойни стандарти вършат хората недоверчиви към ограниченията “.

Румен Петков уточни, че затварянето на ВУЗ-овете ще повлияе директно на подготовката на всички студенти, които желаят да получат солидно обучение.

„ При изискване, че всички медицински лица обясниха, че младежите са по-трудно налични за вируса, министърът на опазването на здравето желае да ми изясни, че откакто предходната година бъдещите лекари на България бяха готови онлайн, тази година също ще ги подготвим онлайн и те ще ни лекуват след няколко години “.

За неналичието на логичност и поредност в ограниченията Петков даде образец със възбраната за достъп и аудитория на спортни мероприятия, само че съответно посочено изключение – тенис шампионатът „ София Оупън “.

" Какво споделяме, че тези, които са почитатели на тениса, те няма по какъв начин да бъдат преносители на ковид. Или някой е стимулирал министър-председателя да накара този урод, който на Цветница ни говореше за стотици хиляди чували с трупове ", сподели водачът ма АБВ.

Румен Петков дефинира наложителния темперамент на имунизиране на популацията като подмолно съглашение на Европейската комисия. Коментарът му бе във връзка със съглашението за имунизация на популацията, при която производителят не носи отговорност и съобщи, че Политическа партия АБВ се афишира изрично срещу насилственото имунизиране на популацията, още повече с ваксина, за която производителят не носи отговорност.

„ Това решение на Европейската комисия влезе в подмолно съглашение с единия от производителите на ваксина. В съглашението се декларира, че производителят не носи отговорност, в случай че бъде повредено моето здраве, когато употребявам тази ваксина. Това е незаконно. Един път ние ще дадем 336 милиона на единия производител, които той няма да ни върне, даже да се провали при производството на имунизацията. Второ, в случай че навреди на мен и моето здраве, той няма да носи отговорност, Европейската комисия няма да носи отговорност, българският поданик ще го изплаща. Никой не би могъл да даде гаранции за това, че в случай че децата до 15-годишна възраст бъдат имунизирани, това няма да навреди на тяхната плодовитост “.

Петков дефинира настояването на премиера за обединен медицински протокол в Европейски Съюз в границите на видеоконференцията на членовете на Европейския съвет по въпросите на COVID-19 като следващ опит за тичане от отговорност.

„ Той е посредникът на Макрон и Ердоган. Той може да бъде посредник сред оня, дето му носи рушвета и нощното шкафче. Той не може да бъде медиатор сред съществени хора, още по-малко сред страни. Той е едно нощно шкафче с милион евро. Бойко Борисов няма съвест. Не може един човек, който в шкафчето си на спалнята държи 1 милион евро и няколко кюлчета злато, който е недостижим за правораздаването, който петни България, който продължава да разхвърля пари от джипа, да твърди, че има съвест. Това е парадокс. Той, че географски е необразован, че не знае обсега на НАТО, е ясно за всички, само че той твърди, че можеше още от юли, август и септември да бъде планувано като военна организация да действаме против този ковид. Той смята, че Съединени американски щати, те са част от НАТО, да не кажа гръбнакът на НАТО, да не кажа стожерът на НАТО, да не кажа, че те са НАТО, ще имат обединен протокол с нас и Северна Македония и несъмнено Европейски съюз “.

Петков дефинира сходно предложение като неразбирателство и акцентира, че то не може да бъде приложено даже за рамките единствено на България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР