Абсолютна подигравка и безхаберие с туризма. По този начин от

...
Абсолютна подигравка и безхаберие с туризма. По този начин от
Коментари Харесай

Туристическият бранш се кръсти заради гаврата Любен Дилов-син да му е министър

Абсолютна насмешка и безхаберие с туризма. По този метод от туристическия отрасъл разясниха предлагането на обединението ГЕРБ/СДС министър на туризма да бъде Любен Дилов-син, оповестява TravelNews.

По-добре, че няма да мине препоръчаното държавно управление, откакто не съумяха да намерят същински специалисти в страната, означи Евгения Димова от Сдружението на туроператорите и туристическите сътрудници " Обединение Бъдеще за туризма ".

Вече се кръстим и се майтапим в сектора, тъй като се гаврят с нас, разгласи от своя страна зам.-председателят на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация Бранимир Миланов. Според него предлагането на ГЕРБ демонстрира, че нямат отношение към туризма и тази част от българската стопанска система. Той е безапелационен, че е извънредно време секторът да бъде управителен от хора, които са врели и кипели в него.

Председателят на БХРА Георги Щерев съобщи, че за 6 години ГЕРБ са посочили, че не се вълнуват от туризма макар основаното по тяхно време министерство. За тях секторът били единствено плажовете, които отдали на концесии.

Венцислав Кръстев, ръководител на Сдружение " Туризъм ", пък изрази мнение, че министърът на туризма би трябвало да бъде админ и да бъде обкръжен от хора, които схващат.

Реакциите в обществените мрежи от професионалните среди във връзка с предлагането на ГЕРБ също са извънредно подигравателни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР