A1 е първият телеком в България, който предоставя на своите

...
A1 е първият телеком в България, който предоставя на своите
Коментари Харесай

Клиентите на А1 вече могат да следят статуса на различни процеси, свързани с обслужването им в Моят А1

A1 е първият телеком в България, който дава на своите клиенти новаторска услуга за следене на подадените от тях сигнали за механически усложнения с закрепени услуги и за следене на инсталацията на нови услуги в действително време. Функционалността A1 Tracker е безвъзмездна за клиентите на телекома и може да се употребява с регистрация в Моят А1.

Всеки клиент с регистрация в приложението или уеб портала на Моят А1, който е подал сигнал за техническо усложнение или сключил контракт за нова закрепена услуга, може да следи статуса на своята поръчка онлайн, без да е належащо да се свързва с прът центъра на телекома. За потребителите това значи, че към този момент могат доста по-ясно и елементарно да виждат по кое време да чакат разрешаването на проблема или осъществяването на инсталацията.
-->
има специфична секция, в която се влиза от нова икона най-отгоре на началния екран на Моят А1. Там клиентите ще виждат история на минали сигнали и поръчки с елементи за тях, както и дейни поръчки.

При съществуване на дейна поръчка, в Моят А1 се пресъздава автоматизирано банер на тракера с 4 поредни стъпки като стадии на обработка от въвеждане до завършване. След клик на банера се влиза в елементи и съответни периоди за обособените стъпки от процеса. Клиентите могат да виждат настоящ статус към съответната стъпка, в която настоящо се намира тяхната поръчка, и какво следва като идващ стадий до приключването ѝ.

A1 Tracker е следващата нова функционалност на платформата за самообслужване на клиенти Моят А1 – мобилно приложение и уеб версия. Моят А1 дава опция на потребителите за цялостен надзор на услугите, заплащане на сметки и обзор на детайлна информация бързо и елементарно 24 часа в денонощието през компютър или смарт телефон.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР