А понякога получавате не“, защото Вселената иска да ви даде

...
А понякога получавате не“, защото Вселената иска да ви даде
Коментари Харесай

Понякога Вселената казва „не“, само за да ви защити от нещо, което не виждате!

А от време на време получавате „ не “, тъй като Вселената желае да ви даде нещо доста по-добро от това, което сте поискали.

Понякога Вселената ви споделя „ не “, тъй като знае, че в случай че получите това, което желаете, то единствено ще ви навреди. Хората, с които мечтаете да сте дружно, може би са тези, които ще ви подведат, незабавно щом ги допуснете по-близо до себе си. Тези, които ще ви принуждават да се пандизите в себе си и да започнете да се съмнявате в качествата си.

Понякога Вселената ви споделя „ не “, тъй като желае да ви научи какви са полезностите на търпението, да ви научи да цените това, което другите одобряват за даденост, да се научите по какъв начин да стоите  твърдо на своите два крайници, с цел да можете да се грижите за другите в бъдеще … Или за себе си, когато тези, които в този момент като грижаат за вас, няма да ги има.

Понякога Вселената ви споделя „ не “, тъй като знае, че в случай че отговори „ да “, нямаше да станете толкоз мъдри, мощни, упорити и волеви. Няма да можете да реализирате цялостния си капацитет, в случай че в живота ви няма избрани неща, които да ви накарат да преодолеете страховете си, да излекувате раните и да преминете тестванията. Няма да станете човек, който разпознава положителните хора от пръв взор и знае по какъв начин да устои на злите, когато преминат алената линия.

Понякога Вселената споделя „ не “, тъй като желае да ви подтикне да се обърнете към вярата и познанието на света към вас. За да повярвате, даже когато не разбирате за какво тъкмо това се случва. Понякога получавате „ не “, с цел да погледнете по-добре върху себе си, да помислите за живота си и взетите решения.

Понякога Вселената споделя „ не “, тъй като желае да ви даде нещо доста по-добро от това, което желаете. Понякога „ не “ е леко замаскирано „ да “. Понякога „ не “ значи просто „ почакай малко “, тъй като скоро ще се случи нещо в действителност прелестно (дори и в случай че напълно не е това, което сте чакали).

Понякога „ не “ не значи отвод, а просто „ не в този момент “.

Понякога, казвайки „ не “, Вселената по този метод ви споделя: „ Обичам те и по тази причина те пазя от това, което към момента не можеш да видиш “.

esotericblog

„ Знайте, че в най-трудните моменти Вселената ще ви подаде ръка! “ – 33 урока от философията на оптимизма

 

 Всички ние притежаваме невероятна вътрешен глас. Ако спрете, застинете и се вслушате, можете да чуете гласа на вашата вътрешна мъдрост. Чуйте тихите шепоти на сърцето си. То знае пътя. 1. Щастието…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР