А-отборът на световнитезнаменитости, поканени на сватбата на принцеса Юджини, се

...
А-отборът на световнитезнаменитости, поканени на сватбата на принцеса Юджини, се
Коментари Харесай

Какво облякоха звездите на сватбата на принцеса Юджини?

А-отборът на международните звезди , поканени на сватбата на принцеса Юджини , се възползва от аристократичното събитие, с цел да трансформира Уиндзорския замък в първокласен фешън подиум, написа в. " Дейли мейл ".

На него дефилираха кралски особи, актриси, певици, манекенки и представителки на висшето общество. Силно усещане направиха тоалетите на някогашната другарка на принц Хари Кресида Бонас , заложила на кадифен тоалет на Тони Бърч, и манекенката Попи Делевин , която избра комплект на Оскар де ла Рента.
 Попи Делевин Попи ДелевинGuliver/Getty Images
Супермоделът Наоми Кембъл провокира всеобщо удивление с прилепналата си рокля в комбиниране с болеро на обичаните на кралското семейство дизайнери " Ралф и Русо ".
 Наоми Кембъл Наоми КембълGuliver/Getty Images-->
Актрисата Деми Мур направи усещане с тоалета си, решен в цвят бордо и с ефирната си шапка на ленти и воал в същия цвят. Манекенката Кара Делевин изглеждаше по детски закачлива в своя женски фрак и цилиндър.
 Манекенката Кара ДелевинGuliver/Getty Images
Кралските особи също бяха пример на елегантността, като херцогинята на Кембридж Катрин се довери на дизайнера Александър Маккуин за стилния си тоалет, а херцогинята на Съсекс, Меган, избра наследник тоалет на дизайнера на личната й сватбена рокля - Живанши.
 Херцогинята на Кембридж КатринGulliver/Getty Images

 Херцогинята на Съсекс МеганGulliver/Getty Images
Модни експертни решиха, че най-зле облечен е бил дизайнерът на сватбената рокля на принцеса Даяна, Дейвид Емануел , който се яви на блестящото събитие с мрачно сако в комбиниране със сива фланелка.
 Дейвид Емануел Дейвид ЕмануелGuliver/Getty Images

Вижте още любопитни вести и фотоси от сватбата на принцеса Юджини:

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР