А ктьорът Джейсън Стейтъм очаква второ дете, след като половинката

...
А ктьорът Джейсън Стейтъм очаква второ дете, след като половинката
Коментари Харесай

Джейсън Стейтъм ще става татко отново

А ктьорът Джейсън Стейтъм чака второ дете, откакто половинката му – моделът Роузи Хънтингтън-Уайтли показа щастливата вест в профила си в Инстаграм в четвъртък, написа „ Дейли Мейл “ ().

В края на изложба от фотоси тя разкрива растящото ѝ коремче, облечена в красива бяла рокля.

34-годишната Роузи и 54-годишният Джейсън са дружно от 2010 година ,

а през 2016 година се сгодиха. Те към този момент са родители на момченце – Джак, който е на 4 години и се роди през 2017 година

Относно решението им да не бързат със сватбата Роузи споделя през 2018 година, че това не е „ огромен приоритет “ за тях. Тогава тя сподели: „ Планираме го, само че това не е измежду най-важните ни цели. Мисля, че ще е занимателно да го създадем, когато бебето (бел.ред. Джак) порасне малко и може да вземе присъединяване в сватбата “.



Миналата година Роузи разкри, че тя и Джейсън биха се радвали да имат още деца и че за тях възрастовата разлика от 20 години не е проблем: „ Не, в никакъв случай не е било проблем! Възрастта не е нищо повече от цифра “.

Наскоро тя показа за сина им: „ Той доста наподобява на мен, когато бях дребна, само че има очите на Джейсън “.

Признанието пристигна, откакто тя показа три фотоси на сина си в обществената мрежа предишния месец, като до момента Джак не се беше появявал в Инстаграм.

Това още веднъж се случи в изложба, озаглавена: „ Някои неща, които в последно време ме вършат щастлива “. Малкият Джак е сниман да язди малко бяло пони на конна база. На друга фотография той седи на дървена веранда, гледайки към морето, а на третата фотография момченцето гледа през бинокъл, до момента в който седи на тераса.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Двама мъже се срещат и единият пита другия: - Как преодоля раздялата с жена ти? Другият дава отговор: - Сега към този момент съм по-добре,… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниДизайнът на модела е впечатляващ, а осъществяването в интериора заслужава овации.В процентно отношение броят на позитивните случаи по отношение на броя на направените проби е 6,54%След няколко часа договаряния той бе арестуванВижте цялостната позиция на Държавната консолидационна компанияОгнените кълба провокираха огромен пожарНе може някои бизнеси да платят цената на цялото общество, тъй като сме решили, че те са най-опасните, безапелационен бе министърътРемонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежаТова става със заповед на здравния министърТова разяснява Емил Тонев във връзка със записи от камера на НСО, свързани с митингите през предходната годинаГлавният прокурор ще внесе искане в Конституционен съд за оповестяването му за противоконституционенТалибаните би трябвало да решат дали желаят да бъдат приети от интернационалната общественост, съобщи Джо БайдънКакво демонстрират лабораторните резултатиПриходите в обновения бюджет са планувани консервативно, разгласи министърът на финанситеДекларацията на ГЕРБ прочете Христо Гаджев от парламентарната трибунаМярката се подхваща по рекомендация на здравните управляващи Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР