По време на олимпиадата в Токио на спортните обекти няма

...
По време на олимпиадата в Токио на спортните обекти няма
Коментари Харесай

Зрители с температура над 37,5 няма да се допускат на състезанията в Токио

По време на олимпиадата в Токио на спортните обекти няма да се позволяват фенове, чиято температура е над 37, 5. Това е част от профилактичните ограничения против разпространяването на ковид, се споделя в публикуваните през днешния ден правила на Организационния комитет на Летните игри за посещаването на надпреварите, съобщи ТАСС.

Температурата ще се ревизира с безконтактен термограф или термометър. На стадионите почитателите ще би трябвало непрекъснато да са с маски, да употребяват дезинфектанти и да съблюдават обществена отдалеченост. Забраняват се диалозите на всеослушание, възгласите и аплодисментите.

В спортните обекти няма да се продава алкохол, неразрешено е и да се внася от феновете. След посещаване на спортно събитие те ще са длъжни две седмици да пазят билетите си, с цел да може при нужда да се ревизира номерът на мястото им. Това ще помогне за следене на контактите им, в случай че се окаже, че са инфектирани с ковид.

Олимпиадата в Токио е от 23 юли до 8 август. Решено бе тя да се организира без задгранични фенове. За японците бе избран предел от 10 000 души. Зрителите ще са до 50 % от потенциала на спортните обекти.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР