911 е американският телефонен номер за спешни обаждания – българския

...
911 е американският телефонен номер за спешни обаждания – българския
Коментари Харесай

Жена се оплака от пицата си на 911 и я арестуваха

911 е американският телефонен номер за незабавни позвънявания – българския му еквивалент е 112. Само че незабавно позвъняване за всеки може да значи друго нещо. Американка е била задържана, защото се е обадила на незабавния номер, с цел да се оплаче от пицата, която са ѝ сервирали.

Дамата се споделя Мишел Хол – тя взема решение да похапне в ресторант за бързо хранене. След като влезнала в заведението и се настанила, дамата си е поръчала пица със общоприет сос, само че вместо това са и сервирали пица със сос Маринара. Клиентката поискала да сменят поръчката и да ѝ донесат това, което е поискала, само че от заведението отказали.

Ядосаната Мишел незабавно вдигнала телефона и набрала 911, с цел да се оплаче. Оттам са ѝ обяснили, че не се занимават с сходен жанр тъжби. Няколко минути по-късно в заведението влезнала полиция и Мишел била задържана за нарушение на публичния ред.

Дамата прекарала тъкмо три минути в ареста, след което била освободена под гаранция, която била в размер на 2000 $.

Странният случай не е казус – през 2010 година дете се обадило на незабавния номер, с цел да се оплаче от вечерята си. През месец април тази година възрастен американец от щата Охайо звъннал на незабавния номер, с цел да се оплаче от своя внук. Той е изискал подпомагане – поискал е да му оказват помощ да вкара младежа в „ правия път “.

 Пици

Редовно на незабавния американски номер се обаждат жители с най-различни недоволства и терзания. Жена се е обадила, с цел да се оплаче, че фотографията, която са ѝ създали при предходен арест, е доста грозна.

Дамата видяла фотографията в престъпна графа на локален вестник и била възмутена – след позвъняването дамата била задържана още веднъж, защото е звъняла на номера за незабавно повикване, без да има наложителна причина. Съответно дамата получила опция да бъде снимана още веднъж и да излезе по-добре на новата си фотография.

Друга жена – Карол Омеара, пък звъннала на 911 с недоволството, че не може да излезе от личния си автомобил. Диспечерът я попитал дали има някакъв здравословен проблем, а дамата индиферентно отвърнала, че просто е прекомерно пияна. Карол е задържана няколко минути по-късно, защото е карала в нетрезво положение.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР