90-те години бяха истинско удоволствие за феновете на автомобили, защото

...
90-те години бяха истинско удоволствие за феновете на автомобили, защото
Коментари Харесай

Две евтини италиански коли, които ще поскъпват

90-те години бяха същинско наслаждение за почитателите на коли, тъй като фирмите вадеха налични наточени коли, без да се преценяват с никакви еко правила. Днес от тези коли има одобрени модели (Peugeot 205 GTI и BMW E30, например), цените на непокътнатите екземпляри на които обаче са в космоса. Има и такива, които се намират мъчно, само че към момента не са толкоз скъпи, а наклонността е те да нарастват. За задачата обаче би трябвало постоянно да се рови човек в mobile-то и да има шанс. Ето две такива коли, цената на които се чака да пораства.

Alfa Romeo 145 QV


145-та беше колата, която трансформира Alfa Romeo в съвременна автомобилна марка. С нова софтуерна платформа и с забавните форми, основани от обещаващия млад дизайнер Крис Бенгъл, 145 дебютира като атрактивен автомобил. В комплект с именития Tiwn Spark мотор на Alfa Romeo, 145 Quadrifoglio Verde (QV) беше хот хеч и то от готините. С двулитровия мотор с мощ от 150 к.с., тази кола ускоряваше до първите 100 км/час по-бързо, в сравнение с VW Golf IV GTi.

Fiat Bravo HGT


Също като Alfa 145 и Fiat Bravo е основан на Tipo платформата, само че за разлика от него има петцилиндрово сърце, кацнало непосредствено от двигателния отсек на Fiat Coupe. Проблемът с тази кола е да намериш една от тях. Bravo HGT в никакъв случай не са били кой знае какъв брой известни, само че в този момент са същински недостиг. В mobile.bg неотдавна имаше една такава, само че за жалост, не приличаше на себе си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР