9 автомобиловоза на японския гигант Kawasaki Kise Kaisha (K Line)

...
9 автомобиловоза на японския гигант Kawasaki Kise Kaisha (K Line)
Коментари Харесай

Варненска компания ще управлява кораби на японски гигант

9 автомобиловоза на японския колос Kawasaki Kise Kaisha ( " K " Line) от тази година ще бъдат менажирани от основаната във Варна компания " Старгейт България ", потвърдиха за Money.bg от сдружението.

Основана през 1919 година, " K " Line е измежду колосите на японското мореплаване с флотилия от към 500 плавателни съда и доходи от почти 7 милиарда $ годишно.
 Бурни времена за морския превоз - всички търсят други възможности на китайските фабрики
Бурни времена за морския превоз - всички търсят други възможности на китайските фабрики

Увеличава се товарооборотът вътре в Азия

Както отбелязва профилираният уебсайт, превозвачът е на българския пазар от 26 години посредством своята компания за консултиране и асортимент на морски експерти " Старгейт Маритайм ". От излиза наяве, че още към 2008 година е имал 260 български офицери и 49 практиканти и кадети, работещи на борда на корабите на " K " Line.

" Консултирането и подбора на морски експерти се реализира от сдружението " Старгейт Маритайм " ЕООД, а " Старгейт България " ЕООД ще бъде сдружението, което ще реализира мениджмънта на корабите. Разбира се, че с увеличение на броя на корабите ще се усилва и броят на офицерите, които ще бъдат нужни за безвредната употреба ", показаха за Money.bg от компанията.

Те потвърдиха и че от 2025 година ще се поеме мениджмънт на кораби с LNG задвижване, а също по този начин " има проекти за кораби на амоняк и азот след 2026 година ".

В обявата на Maritime.bg се показва, че след седмица - на 12 януари японският дипломат Н. Пр. Мичигами Хисаши и представители на висшия мениджмънт на японската корпорация ще участват на откриването на нов офис на " Старгейт България " във Варна.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР