„Трябва да има политическа стабилност и икономическа предвидимост, а това

...
„Трябва да има политическа стабилност и икономическа предвидимост, а това
Коментари Харесай

Нинова ги попиля: Кабинетът падна заради лоши икономически интереси! Киро и Асен ахнаха

„Трябва да има политическа непоклатимост и икономическа предвидимост, а това значи да поставим старания да съставим постоянно държавно управление и работещ парламент“, сподели на брифинг ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

„Общият растеж на износа е 18 %, за Европейския съюз 20 %, а за трети страни 17%, нарастване на износа. При вноса имаме нарастване общо 19%, за Европейския съюз 5%“, даде доклад Нинова.

„Тези резултати демонстрира, че държавното управление не падна от избор на съмнение за неприятни стопански индикатори, а поради неприятни стопански интереси“, изненадващо разкри водачът на Българска социалистическа партия. Тя обаче не сподели дали зад тези ползи стоят министър председателят в оставка Кирил Петков и вицето му Асен Василев.

Тя обаче не сподели дали зад тези ползи стоят пТези положителни индикатори обаче не би трябвало да ни успокояват. Те са прелестна вест за България, за първи път сме преди всичко в Европейския съюз и то промишленост и стопанска система. Но не трябва да ни успокояват, тъй като инфлацията е висока, цените са високи, приходите са ниски. За да продължи тази наклонност, с цел да се оправим до дъно с тези проблеми“, съобщи още Нинова.

По отношение на информацията на организация „Ройтерс“, че България ще внася съветски полутечен газ от Грузия, Нинова съобщи, че няма информация.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР