„СДС няма да участва в задкулисие! Нужни са политически доводи!“Това

...
„СДС няма да участва в задкулисие! Нужни са политически доводи!“Това
Коментари Харесай

Д-р Я.Станев: СДС няма да участва в задкулисие! Нужни са политически доводи! 


„СДС няма да взе участие в задкулисие! Нужни са политически доводи!“Това съобщи доктор Янко Станев, регионален водач на СДС-Варна на съвещание на Общински съвет-Варна във връзка искане на групата на Българска социалистическа партия за оставката на ръководителя на локалния парламент Тодор Балабанов.

„ Смяната на Тодор Балабанов би трябвало да е политически развой. Но в предлагането на „ Възраждане “ това не е по този начин. Според мен зад този акт стоят политически и корпоративни ползи. “, сподели от трибуната водачът на сините.

„ Разбирам, не харесвате Балабанов и политическата мощ, която го е издигнала. Но всички претекстове, разказани от сътрудниците от „ Възраждане “ безусловно „ не вървят “. Оценката на ръководителя би трябвало да е по знаци и критерии залегнали в закона, не по персонална преценка. Или систематизирано – няма сериозен претекст за желаната промяна. Това е политиката, ясно е, че няма да сме на едно мнение. Но смяна може да се желае не с оставки, а с разговор “, уточни доктор Станев.

Той прикани да не се бърза с налагането на корпоративни и стопански ползи като политически.

„Това е политиката, зад политическата линия стоят едни полезности, стоят едни разбирания, визии и и те дават опция да имат своя израз в активността на общинския съвет“

„Днес няма да приказвам съответно, тъй като във Варна е подобен политическия развой. А за какво е подобен политическия развой във Варна, също ще го кажа, с цел да го чуят и варненци. Процеса е подобен, тъй като в политиката най-трудно е не да спечелиш нещо, а да се задържиш в него. Най-трудно е не да станеш народен представител, министър, а да се задържиш дълго време в него. Защото политиката е такава активност, в която единствено дългата писта дава опция да реализираш визии. Дори и персонални понякога“, акцентира още регионалният водач на СДС-Варна доктор Янко Станев, представен от dnesplus.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР